İphone 12 Mini. Android S20 FE Snapdragon. Oneplus 8' de olabilir.
Hocam garantisiz olması sıkıntı değilse
yurt dışı Oneplus 9 alınıp kayıt ettirilebilir. Uyguna geliyor.
Bu arkadaşın tavsiyeleri gayet güzel.İphone 12 Mini. Android S20 FE Snapdragon. Oneplus 8' de olabilir.
Hocam garantisiz olması sıkıntı değilse
yurt dışı Oneplus 9 alınıp kayıt ettirilebilir. Uyguna geliyor.
Hocam telefonu buradan almak daha iyi olur. Fakat pc ve tabletimi bende yurtdışından aldim. Telefon kayit ettirme falan, TR fiyati ile ayniya geliyor.Ben bu devir de TR cihazı almaya karşıyım açıkçası.Alırken bir tane de devlete aldığımız için yurt dışı telefon daha mantıklı. Garantisi yok ama yemişim garantiyi. Hiç garantilik işim olmadı bugüne kadar. İyi bakıyorsan telefona gereksiz fiyat artışı garanti.
Hocam telefonu buradan almak daha iyi olur. Fakat pc ve tabletimi bende yurtdışından aldim. Telefon kayit ettirme falan, TR fiyati ile ayniya geliyor.
Hayır Mi 11 ve Oneplus 9 5-6k arasına rahatça alınıyor. 2k kayıt ücreti ile 7-8k oluyor. TR fiyatları 10-12k.Hocam telefonu buradan almak daha iyi olur. Fakat pc ve tabletimi bende yurtdışından aldim. Telefon kayit ettirme falan, TR fiyati ile ayniya geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.