Xiaomi POCO X4 satılıp iPhone 8 Plus alınır mı?

Bütçe
10000
Yani ikinci el S serisi bakılabilir. S21 FE mesela. Sıfır S20FE alınabilir. Iphone olmazsa olmaz diyorsanız da XS, XR bakılabilir.
Ve bu konuda katılıyorum, yani o paraya S21 FE bulunursa kesin alınmalı, yazılım desteği önemli değilse S20 FE'de bakılabilir, yazılım desteği dediğim güncellik de işte. Bende illa iPhone olsun diye almıştım ve memnunum o konuda ama bence bu bütçeye alacağınız en iyi telefon bulabilirseniz S21 FE olur, S21 FE çok daha üstün bu cihazlardan.

S21 FE instagramda sıkıntı çıkarır mı peki android sonuçta.
Bilmiyorum hocam youtube üzerinde araştırabilirsiniz ama kullanan bi arkadaşımın postları normal duruyordu ve hocam şey bu işte iPhone SE 2020'yle çekilmiş gün ışığı altı bi fotoğraf ve aynı fotoğrafın instagram story'e atılmış hali.

Orjinal fotoğraf.
IMG_5564.JPEG

Instagram story hali.

IMG_6132.PNG

Teşekkür ederim fotoğraflar için. Xr yerine X almak daha mantıklı değil mi X daha ucuz. Telefonlardan pek anlamıyorum anlasam şu an ki telefonumu almazdım. Büyük hata yaptım.

Teşekkür ederim fotoğraflar için. Xr yerine X almak daha mantıklı değil mi X daha ucuz. Telefonlardan pek anlamıyorum anlasam şu an ki telefonumu almazdım. Büyük hata yaptım.
X iOS güncellemesi desteğini bitirdi, ha pek problem değilse yine alınır ekran olarak çok üstün ama kronik problemleri vardı hatırladığım kadarıyla ve eski bi cihaz açıkçası güncellemesi bitti dediğim gibi.

Son düzenleme:
Bilmiyorum hocam youtube üzerinde araştırabilirsiniz ama kullanan bi arkadaşımın postları normal duruyordu ve hocam şey bu işte iPhone SE 2020'yle çekilmiş gün ışığı altı bi fotoğraf ve aynı fotoğrafın instagram story'e atılmış hali.

Orjinal fotoğraf.
Eki Görüntüle 1954506

Instagram story hali.

Eki Görüntüle 1954507
Hocam şu an ki telefonum POCO X4 Pro ortalamanın üstünde büyüklükte bir telefon. SE 2020'ye geçtiğimde sorun yaşar mıyım sizce? Ben telefonda oyun oynamıyorum fazlalıkla mesajlaşmak, fotoğraf-video çekmek, sosyal medyada dolaşmak için kullanıyorum. Küçük mü sizce boyut olarak?

12K'ya 8 Plus'ı yerden yere vuracak 2. El telefonlar var hocam yapmayın etmeyin.
Var mı tavsiyeniz hocam 10-11 bandında.

Hocam şu an ki telefonum POCO X4 Pro ortalamanın üstünde büyüklükte bir telefon. SE 2020'ye geçtiğimde sorun yaşar mıyım sizce? Ben telefonda oyun oynamıyorum fazlalıkla mesajlaşmak, fotoğraf-video çekmek, sosyal medyada dolaşmak için kullanıyorum. Küçük mü sizce boyut olarak?

EasyCep'ten düşünüyordum. Kamera ve işletim sistemi için.

Hocam 12K bütçe ile alınmaz iPhone 8Plus ne yaptınız öyle :D 2.el temiz XR veya XS Max alınabilir. Ya da S20FE.

Hocam şu anki telefonum POCO X4 Pro ortalamanın üstünde büyüklükte bir telefon. SE 2020'ye geçtiğimde sorun yaşar mıyım sizce? Ben telefonda oyun oynamıyorum fazlalıkla mesajlaşmak, fotoğraf-video çekmek, sosyal medyada dolaşmak için kullanıyorum. Küçük mü sizce boyut olarak?

iPhone XR temiz 2.el

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı