Xiaomi Redmi 12C iOS kontrol paneli nasıl yapılabilir?

Bildirimler ve kontrol merkezine gelin, ardından kontrol merkezi tarzına tıklayıp yeni sürümü seçin.

Fakat siz grilikten bahsediyorsaniz onu düzeltme imkanınız yok maalesef.

Hayır, ekte ki gibi bir panel istiyorum ve dediğiniz yöntemi denedim öyle bir seçenek nedense ben de yok.

Fotoğraf atabilir misiniz şu şekildemi sizin.

Hayır, standart kontrol merkezi hemen hemen çoğu Android telefonlarda ki gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodakileri bir uygular mısınız ?

Hayır, ekte ki gibi bir panel istiyorum ve dediğiniz yöntemi denedim öyle bir seçenek nedense ben de yok.

Hayır, standart kontrol merkezi hemen hemen çoğu Android telefonlarda ki gibi.
Hocam şu şekildedir herkesin. Siz arkadaki opakliktan bahsediyorsanız yani şeffaf olmasını istiyorsanız maalesef yeni miui surumunde mevcut değil.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-09-07-18-09-30-299_com.technopat.net.jpg
    Screenshot_2023-09-07-18-09-30-299_com.technopat.net.jpg
    34,3 KB · Görüntüleme: 120
Hocam şu şekildedir herkesin. Siz arkadaki opakliktan bahsediyorsanız yani şeffaf olmasını istiyorsanız maalesef yeni MIUI surumunde mevcut değil.

Arka planın bulanık olması için Custom bir MIUI kullanmak gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videodakileri bir uygular mısınız?

Sorun bu zaten arkadaşta seçenek yok.

Hocam şu şekildedir herkesin. Siz arkadaki opakliktan bahsediyorsanız yani şeffaf olmasını istiyorsanız maalesef yeni MIUI surumunde mevcut değil.

Sanırım yazdığımı okumamışsın. Diyorum ben de MIUI standart kontrol merkezi mevcut, arka planından bahsetmedim hiç. Ve ben ekte ki gibi kontrol merkez istiyorum.

Muhtemelen ROM kaynaklıdır o zaman. @Lucy19

Çözümü yok mudur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı