Xiaomi Redmi 13 alınır mı?

Almanı tavsiye etmem. Kendine yazık edersin.

Evet yurtdışı cihaz alırsa daha iyi olur, özellikle Redmi Note serisini yurtdışı alabilir
Yok hocam YD alsa bile her şekilde adında "Redmi" geçen herhangi bir telefonu tavsiye etmem.
Redmi 13 yaklaşık 9-10k.
O bütçe ile POCO X ve F 5 serilerinden YD telefon bulabileceğini düşünüyorum.

Kanka Xiaomi önermem aldım 1 sene falan zor kullandım degiştirdim reklamı pil sorunu bitmiyor yeni gelen HyperOS ile de gün içinde pil dayanmıyordu mesela ısınma sorunları falan sana önerim Samsung A26 al 1 ay önce aldım gayet güzel arada PUBG'e footbal gibi oyunlar oynuyorum kasmadan gayet oynatıyor günlük kullanım için de yeterli önerimdir.
a26 bütçem için birazcık zor duruyor ama bütçem o fiyata yetişirse bir daha gözden geçiririm

şunu da sormak istiyorum samsung a16 ile pupg de kaç fps alırım pupg oynamıyorum ama kaç fps aldığım telefon performansı için bir fikir oluyor

Yok hocam YD alsa bile her şekilde adında "Redmi" geçen herhangi bir telefonu tavsiye etmem.
Redmi 13 yaklaşık 9-10k.
O bütçe ile POCO X ve F 5 serilerinden YD telefon bulabileceğini düşünüyorum.
yurt dışı cihaz almam pek mümkün değil zaten

a26 bütçem için birazcık zor duruyor ama bütçem o fiyata yetişirse bir daha gözden geçiririm

şunu da sormak istiyorum samsung a16 ile pupg de kaç fps alırım pupg oynamıyorum ama kaç fps aldığım telefon performansı için bir fikir oluyor

yurt dışı cihaz almam pek mümkün değil zaten
Yurt dışına çıkıp almanızı kast etmedim zaten, hemen her şehirde YD telefon satan telefoncular bulmak mümkün. Biraz çevrenize sorarsanız veya telefonculara sorarsanız sizi yönlendirirler.

A26 bütçem için birazcık zor duruyor ama bütçem o fiyata yetişirse bir daha gözden geçiririm.

Şunu da sormak istiyorum Samsung A16 ile PUBG de kaç FPS alırım PUBG oynamıyorum ama kaç FPS aldığım telefon performansı için bir fikir oluyor.

Yurt dışı cihaz almam pek mümkün değil zaten.

45 FPS veriyordu sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı