Xiaomi Redmi 5 Plus Alınır mı?

isabela

Kilopat
Bütçem 1500 TL. İthalatçı garantili olması bir sorun yaşatır mı? Benden kaynaklı olmayan bir sorunda bana yardım edebilecek bir servis var mı? Bildiğim kadarıyla ithalatçı garantili telefonlarda satıcı da önemliymiş. İnternette farklı satıcılar satıyor ve pek bilgi sahibi değilim. Alan arkadaşlar tavsiye ettikleri satıcının linkini atabilirler mi?

Annem kullanıyor, arada bende kullanıyorum. Xiaomi yazılımı biraz değişik veya Samsung kullanan biri olduğum için bana değişik geldi. Ekran kenarındaki eğim yüzünden Youtube veya normal video izlerken kötü bir durum oluşuyor onun dışında eksi bir özelliği yok bence. Pili falan baya iyi gidiyor.

Annem kullanıyor, arada bende kullanıyorum. Xiaomi yazılımı biraz değişik veya Samsung kullanan biri olduğum için bana değişik geldi. Ekran kenarındaki eğim yüzünden Youtube veya normal video izlerken kötü bir durum oluşuyor onun dışında eksi bir özelliği yok bence. Pili falan baya iyi gidiyor.
Bu linkteki ürün Xiaomi Türkiye Garantili. Sizce bunu mu almalıyım yoksa ithalatçı garantiliyi mi? Bir de donanımsal olarak sorun çıkartıyor mu telefon?

Bu linkteki ürün Xiaomi Türkiye Garantili. Sizce bunu mu almalıyım yoksa ithalatçı garantiliyi mi? Bir de donanımsal olarak sorun çıkartıyor mu telefon?
Garanti işlerini pek anlamam ama ithalatçı garantili Galaxy C5 Pro telefonum vardı ekranı kırıldığında Samsung Türkiye tamiri kabul etmedi Türkiye garantisi yok diye. Yalan konuşmuş olmayayım ama alacaksan Türkiye garantili al. Genelde donanımla alakalı bir sıkıntı yaşamadım.

O zaman A2 Lite'a bakmanız lazım. Özellikleri RedMi 5 Plus ile birebir aynı. A2 Lite'ın artıları: 2 kamerası olması. Ve A2 Lite stock android kullanıyor. Kimilerine göre bu bir artı kimilerine göre ise eksi.

O zaman A2 Lite'a bakmanız lazım. Özellikleri RedMi 5 Plus ile birebir aynı. A2 Lite'ın artıları: 2 kamerası olması. Ve A2 Lite stock android kullanıyor. Kimilerine göre bu bir artı kimilerine göre ise eksi.
A2 Lite almayı düşünüyorum fakat telefon biraz kalın ve ağırmış galiba. Birde hepsiburada da yanında kulaklık ve şarj aleti gelmediğini söylüyorlar.

A2 Lite almayı düşünüyorum fakat telefon biraz kalın ve ağırmış galiba. Birde hepsiburada da yanında kulaklık ve şarj aleti gelmediğini söylüyorlar.
Kalınlık kişiye göre değişir. Ben olsam ben de ince telefon almak isterdim. Size kalmış. Kulaklık bütün xiaomi telefonlarından çıkmıyor. Şarj aleti ise uydurma bir haber. Geliyor şarj aleti.

Buna da bakabilirsiniz. Kamerası üzmez sizi.

Kalınlık kişiye göre değişir. Ben olsam ben de ince telefon almak isterdim. Size kalmış. Kulaklık bütün xiaomi telefonlarından çıkmıyor. Şarj aleti ise uydurma bir haber. Geliyor şarj aleti.

Buna da bakabilirsiniz. Kamerası üzmez sizi.
Pili daha kötüymüş. Redmi 5 Plus ile A2 Lite arasından birini seçeceğim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı