Xiaomi Redmi 7 PUBG Mobile düşük performans

mertozkan.06

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG Mobile için Config açtım, guncellemeden sonra açmadım ama telefon çok yavaşladı. Oyunda önceden kasma olmuyordu, şimdi oluyor. Xiaomi Redmi 7 telefon var, bunun bir çözümü var mı hızlandırmak için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon özelliklerini bir atın telefon hizlandirilmaz zaten hızlı.

Cihaz Qualcomm Snapdragon 632 yonga setini kullanıyor.
Adreno 506 GPU'ya sahip.
2 ve 3 GB RAM olan modelleri var ama sanırım 3 GB RAM olan modeli.

Arkadaşlar PUBG Mobile için Config açtım, guncellemeden sonra açmadım ama telefon çok yavaşladı. Oyunda önceden kasma olmuyordu, şimdi oluyor. Xiaomi Redmi 7 telefon var, bunun bir çözümü var mı hızlandırmak için?

Hocam MIUI 12 güncellemesi mi yaptınız?

Cihazım Note 9s, Redmi 7'den çok çok daha güçlü.

MIUI 11 de iken pubgm oyununda HD de stabil 60 FPS alıyordum.
MIUI 12 güncellemesinden sonra ise en düşükte 35-40 alıyorum ve Config'le alakası olduğunu sanmıyorum.
Config olursa stabil bir şekilde atıyorum 40 veya 30 gibi bir şey vermesi gerekiyor diye biliyorum ama benim aldığım değerler 40 ila 30 arasında. Sürekli değişiyor yani.
Bazen 50'ye çıkıyor (bir köşede aşağıya baktığımda) bazen 25'e düşüyor (düşmanla çatışmada)
Eskiden her zaman 60'dı.
HD de ara sıra 55'e düşerdi.

Güncelleme ile böyle bir şey olduysa ROM atmayı deneyebilirsiniz.(garantisi bitmişse)

@Shenzhenn

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı