Xiaomi Redmi 9 PUBG Mobile çöküyor

2nattydu

Hectopat
Xiaomi Redmi 9 modelli cihazı kullanıyorum. 3 GB RAM - 32 GB modelini kullanıyorum ve PUBG'de çökmeler yaşıyorum. Bu sadece PUBG Mobile'da böyle.

Oyuna giriyorum ve maç esnasında bir anda donuyor ve bir daha gelmiyor. Arkada açık uygulama bırakmıyorum, girmeden RAM'i temizliyorum fakat aynı. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Redmi 9 modelli cihazı kullanıyorum. 3 GB RAM - 32 GB modelini kullanıyorum ve PUBG'de çökmeler yaşıyorum. Bu sadece PUBG Mobile'da böyle.

Oyuna giriyorum ve maç esnasında bir anda donuyor ve bir daha gelmiyor. Arkada açık uygulama bırakmıyorum, girmeden RAM'i temizliyorum fakat aynı. Çözümü nedir?

Lite versiyonunu dene, RAM yetersiz geliyor olabilir.

Redmi 9 serisinde (Note dahil) kronik ısınma ve kararsızlık sorunu var. Lite deneyebilirsin.

3 GB RAM bulunan telefonlarda genellikle RAM tek slot olduğu için bayağı sorun yaşanıyor. Ayrıca bu seride kronik sorunlar var. Kararsızlık ve ısınma gibi. Lite deneyin bence. Veya PUBG'nin alternatifi Free Fire'da deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı