B BABAMOE Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 SERIES İŞLEMCİ: AMD FX(tm)-4300 Quad Core Processor Bellek: 2X 4GB Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #1 Başlıkta da dediğim gibi ne yapmam lazım?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Ocak 2022 #2 Ayarlar > Telefon Hakkında kısmına geldikten sonra Tüm Özellikler kısmına gelin. ''Çekirdek Sürümüne'' art arda tıklayın. CIT ekranı gelince Gyroscope ekranına gelin. Bundan sonrasında Pass'a basıp ana ekrana gelin ve bekleyin. Aynı şekilde ilk işlemleri tekrarlayıp Gyroscope ekranına gelin ve X Y Z oranlarının sıfıra yaklaşmasını bekleyin.
Ayarlar > Telefon Hakkında kısmına geldikten sonra Tüm Özellikler kısmına gelin. ''Çekirdek Sürümüne'' art arda tıklayın. CIT ekranı gelince Gyroscope ekranına gelin. Bundan sonrasında Pass'a basıp ana ekrana gelin ve bekleyin. Aynı şekilde ilk işlemleri tekrarlayıp Gyroscope ekranına gelin ve X Y Z oranlarının sıfıra yaklaşmasını bekleyin.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #3 Kalibrasyon ile. 2 gün önce bu konuyu araştırmıştım ben, tesadüf olacak ki senin konunu gördüm rofl dedi: Ayarlar > telefon hakkında kısmına geldikten sonra tüm özellikler kısmına gelin. "Çekirdek sürümüne" art arda tıklayın. Cıt ekranı gelince Gyroscope ekranına gelin. Bundan sonrasında Pass'a basıp ana ekrana gelin ve bekleyin. Aynı şekilde ilk işlemleri tekrarlayıp Gyroscope ekranına gelin ve X y Z oranlarının sıfıra yaklaşmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ana ekrandan kastın ana menü mü?(orta tuş ile geldiğimiz yer)
Kalibrasyon ile. 2 gün önce bu konuyu araştırmıştım ben, tesadüf olacak ki senin konunu gördüm rofl dedi: Ayarlar > telefon hakkında kısmına geldikten sonra tüm özellikler kısmına gelin. "Çekirdek sürümüne" art arda tıklayın. Cıt ekranı gelince Gyroscope ekranına gelin. Bundan sonrasında Pass'a basıp ana ekrana gelin ve bekleyin. Aynı şekilde ilk işlemleri tekrarlayıp Gyroscope ekranına gelin ve X y Z oranlarının sıfıra yaklaşmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ana ekrandan kastın ana menü mü?(orta tuş ile geldiğimiz yer)
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Ocak 2022 #4 LeonS.Kennedy dedi: Ana menü mü?(Orta tuş ile geldiğimiz yer) Genişletmek için tıkla... Evet iOS alışkanlığı.
LeonS.Kennedy dedi: Ana menü mü?(Orta tuş ile geldiğimiz yer) Genişletmek için tıkla... Evet iOS alışkanlığı.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #5 rofl dedi: Evet iOS alışkanlığı. Genişletmek için tıkla... Videosu buymuş, sağolasın Yapamayan arkadaşlar için videolu anlatımı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
rofl dedi: Evet iOS alışkanlığı. Genişletmek için tıkla... Videosu buymuş, sağolasın Yapamayan arkadaşlar için videolu anlatımı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B BABAMOE Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 SERIES İŞLEMCİ: AMD FX(tm)-4300 Quad Core Processor Bellek: 2X 4GB Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #6 @rofl @LeonS.Kennedy Arka planda açık kalması gerekiyo mu ?
rofl Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2019 Mesajlar 8.322 Makaleler 56 Çözümler 172 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3 Cinsiyet Erkek Meslek Design Engineer 18 Ocak 2022 #7 BABAMOE dedi: @rofl @LeonS.Kennedy Arka planda açık kalması gerekiyo mu ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
BABAMOE dedi: @rofl @LeonS.Kennedy Arka planda açık kalması gerekiyo mu ? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
LeonS.Kennedy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2017 Mesajlar 2.233 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2022 #8 BABAMOE dedi: @rofl @LeonS.Kennedy Arka planda açık kalması gerekiyo mu ? Genişletmek için tıkla... Yine de kalsın.
BABAMOE dedi: @rofl @LeonS.Kennedy Arka planda açık kalması gerekiyo mu ? Genişletmek için tıkla... Yine de kalsın.
B BABAMOE Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: AMD Radeon R7 200 SERIES İŞLEMCİ: AMD FX(tm)-4300 Quad Core Processor Bellek: 2X 4GB Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #9 Yazdığınızda fırsat bulamamıştım bakmak için anca bulabildim. Arkadaşlar ben 1 haftadır falan deniyorum araştırdım videoda yaptıklarını yaptım ama hala gecikme var nası çözebilirim
Yazdığınızda fırsat bulamamıştım bakmak için anca bulabildim. Arkadaşlar ben 1 haftadır falan deniyorum araştırdım videoda yaptıklarını yaptım ama hala gecikme var nası çözebilirim
E Erdem bayezit Yoctopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #10 rofl dedi: Ayarlar > telefon hakkında kısmına geldikten sonra tüm özellikler kısmına gelin. "Çekirdek sürümüne" art arda tıklayın. Cıt ekranı gelince Gyroscope ekranına gelin. Bundan sonrasında Pass'a basıp ana ekrana gelin ve bekleyin. Aynı şekilde ilk işlemleri tekrarlayıp Gyroscope ekranına gelin ve X y Z oranlarının sıfıra yaklaşmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ben girdim ekranda X y Z çıkmıyor. pusula, ekran döndürme falan çalışmıyor.
rofl dedi: Ayarlar > telefon hakkında kısmına geldikten sonra tüm özellikler kısmına gelin. "Çekirdek sürümüne" art arda tıklayın. Cıt ekranı gelince Gyroscope ekranına gelin. Bundan sonrasında Pass'a basıp ana ekrana gelin ve bekleyin. Aynı şekilde ilk işlemleri tekrarlayıp Gyroscope ekranına gelin ve X y Z oranlarının sıfıra yaklaşmasını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Ben girdim ekranda X y Z çıkmıyor. pusula, ekran döndürme falan çalışmıyor.