Xiaomi Redmi 9C kötü video kalitesi

Quikied

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunlarda falan gayet güzel görüntü ancak Netflix veya YouTube'dan bir şey izleyince çamura yakın oluyor gerçekten. Instagram falan da iyi, ama Netflix ve YouTube gerçekten kötü görünüyor YouTube anca 1080p işaretleyince azıcık güzel gösteriyor. Önceden yüklüydü bu iki uygulama nedenini bilen var mı Google'dan izlediğim videolar da aynı kaliteyi verdi.

Not: Telefon yeni.

İşlemci ve RAM yeterli kalmadığı için büyük ihtimal bu sorun kaynaklanır, 9T modelini alsaydınız keşke.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunlarda falan gayet güzel görüntü ancak Netflix veya YouTube'dan bir şey izleyince çamura yakın oluyor gerçekten. Instagram falan da iyi, ama Netflix ve YouTube gerçekten kötü görünüyor YouTube anca 1080p işaretleyince azıcık güzel gösteriyor. Önceden yüklüydü bu iki uygulama nedenini bilen var mı Google'dan izlediğim videolar da aynı kaliteyi verdi.

Not: Telefon yeni.
Redmi Note 8 Pro modelini kullanıyordum ben de yakın zaman önce. Netflix ve Youtube'deki kötü görüntü durumu bende de vardı. Sebebini anlamamıştım.

Hocam ama olmayacak kadar kötü ve Instagram'da böyle bir sorunum yok. Bence başka bir şeyden kaynaklıdır.
Xiaomi'de böyle sorunlar olabiliyor ara sıra, tüm güncellemeleri yapın ve tüm uygulamaları son sürüm kullanın. Telefonu aralıklarla yeniden başlatın yada kapatın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı