Xiaomi Redmi 9T "the system has been destroyed hatası veriyor

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar bootloader kilidini minimal ADB programı ile kilitledikten sonra "the System has been destroyed" hatası aldım. Çözümü nedir? Nasıl yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240801_212040_574.jpg
    IMG_20240801_212040_574.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 348
Hocam sorun galiba bootloaderı kapatmandan kaynaklı. Bootloaderın kilidini açıp telefonu fabrika ayarlarına dönüştürmeyi denemeniz sorunu çözebilir.

Arkadaşlar bootloader kilidini minimal ADB programı ile kilitledikten sonra "the System has been destroyed" hatası aldım. Çözümü nedir? Nasıl yapabilirim?
Aynı şekilde ben de kilitledim Note10S başta bilgisayar görmüyordu win11 bilgisayarda sıkıntı yaşadım win10 olan bı bilgisayara geçtim bulduğum birkaç sürücüyü yükledim şu an bilgisayar telefonu görüyor ancak bir işlem yapamıyorum, bootloaderi açmamız gerekiyor onun da tek çözüm yolu DFT pro uygulamasında buldum o da ücretli ben de çözümünü arıyorum bulursam yazarım

Ben sorunu çözdüm DİKKAT Eğer cihazın MediaTek ise
https://www.mediafire.com/file/m0w77xvhiy5q3g4/MTK_BootloaderKilitAçma_Cookkolay.com.rar/file
Buradan dosyaları indir driveri kur unlock.bat ı çalıştır düzelir am sıfırlanıyor ben yaptım daha yeni

Son düzenleme:
Aynı şekilde ben de kilitledim Note10s başta bilgisayar görmüyordu Windows 11 bilgisayarda sıkıntı yaşadım Windows 10 olan bir bilgisayara geçtim bulduğum birkaç sürücüyü yükledim şu an bilgisayar telefonu görüyor ancak bir işlem yapamıyorum, bootloaderi açmamız gerekiyor onun da tek çözüm yolu dft Pro uygulamasında buldum o da ücretli ben de çözümünü arıyorum bulursam yazarım.

Ben sorunu çözdüm dikkat eğer cihazın MediaTek ise.
https://www.mediafire.com/file/m0w77xvhiy5q3g4/MTK_BootloaderKilitAçma_Cookkolay.com.rar/file
Buradan dosyaları indir driveri kur unlock.bat ı çalıştır düzelir am sıfırlanıyor ben yaptım daha yeni.

Qualcomm snapdragonmuş ama yine de deneyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı