Mahvetmissin sistemi, yazan şeyi yap.
redmi 9 için aynı hatayı aldım. telefon durup dururken kapanıp attığınız hatayı verdi. 5 telefoncu gezdim hepsi rom attı ama hiçbiri çalışmadı. rom ile ilgili ama olmazsa telefon çöp maalesef.Farkındayım ama anlamadım sizi. Sistem yok edildi yazıyor ne tür bir şey yapabilirim ki?
Hocam sorun galiba bootloaderı kapatmandan kaynaklı. Bootloaderın kilidini açıp telefonu fabrika ayarlarına dönüştürmeyi denemeniz sorunu çözebilir.
Aynı şekilde ben de kilitledim Note10S başta bilgisayar görmüyordu win11 bilgisayarda sıkıntı yaşadım win10 olan bı bilgisayara geçtim bulduğum birkaç sürücüyü yükledim şu an bilgisayar telefonu görüyor ancak bir işlem yapamıyorum, bootloaderi açmamız gerekiyor onun da tek çözüm yolu DFT pro uygulamasında buldum o da ücretli ben de çözümünü arıyorum bulursam yazarımArkadaşlar bootloader kilidini minimal ADB programı ile kilitledikten sonra "the System has been destroyed" hatası aldım. Çözümü nedir? Nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar bootloader kilidini minimal ADB programı ile kilitledikten sonra "the System has been destroyed" hatası aldım. Çözümü nedir? Nasıl yapabilirim?
Aynı şekilde ben de kilitledim Note10s başta bilgisayar görmüyordu Windows 11 bilgisayarda sıkıntı yaşadım Windows 10 olan bir bilgisayara geçtim bulduğum birkaç sürücüyü yükledim şu an bilgisayar telefonu görüyor ancak bir işlem yapamıyorum, bootloaderi açmamız gerekiyor onun da tek çözüm yolu dft Pro uygulamasında buldum o da ücretli ben de çözümünü arıyorum bulursam yazarım.
Ben sorunu çözdüm dikkat eğer cihazın MediaTek ise.
https://www.mediafire.com/file/m0w77xvhiy5q3g4/MTK_BootloaderKilitAçma_Cookkolay.com.rar/file
Buradan dosyaları indir driveri kur unlock.bat ı çalıştır düzelir am sıfırlanıyor ben yaptım daha yeni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.