Xiaomi Redmi Airdots alınır mı?

Bendede var dışarı pek ses kaçırmıyor. Ama ses kalitesini beğenmedim. Pek önermem.
@dafry pili ne kadar gidiyor?
En önem verdiğim şeylerden biri dışarıya ses vermeme konusunda başarılı olsa da ses kalitesi konusunda maalesef beni tatmin etmedi.
Ben de aynı şekilde AKG kullanıyorum ve Xiaomi Redmi Airdots almayı düşünüyorum. Bunun için de Black Friday indirimlerini bekliyorum bayadır. Yorumların takibindeyim
peki indirime girer mi black friday de bir de akg den buna geçince çok fark olur mu
peki bağlantı kopması durumunda şarkı hoparlörden çalmaya devam ediyor mu?

peki indirime girer mi black friday de bir de akg den buna geçince çok fark olur mu

peki bağlantı kopması durumunda şarkı hoparlörden çalmaya devam ediyor mu?
Garanti veremem ama muhtemelen müzik duruyordur ve ses gitmiyordur çünkü sınıfta bağlantımı kestiğimde müdür yardımcısının odasında "Beyaz Diş" fln çalsa başım baya derde girerdi bu tarz bir durum yaşamadığıma göre sıkıntılı bir durumu yok

Hareket halinde bozulmalar bende olmuyor. Kulağım büyük bazen kayıp düşebiliyor ama kutu içerisinden çıkan: Küçük-Orta-Büyük pedlerden büyüğünü kullandığımda sorun ortadan kalktı.
Bu problem harici bence güzel bir kulaklık kullanabilirsin.

@Emily Kaldwin pil süresi hakkında bilgi verir misiniz?
Saat 9:00'dan 17:00'ye kadar sadece okul içerisinde ve gidiş dönüşlerde kullanıyorum ve 2 gün de 1 şarj ediyorum.
yani 17-9=8 ise 2 gün kullanımda 16 saat ses seviyesi ile pil kullanımı doğru orantılı yani %30 ses civarında 16 saat gidiyor arada kapattığım zamanları da çıkartsak otalama 12-14 saat arası gideri var ama ses seviyesi full iken bu süre baya fark ediyor not olarak bırakayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…