Çözüldü Xiaomi Redmi Airdots alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mutlu Arıcık

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Arcadia Bay
Arkadaşlar yarın öğlen bu ürünü satın alacağım, almamı önerir misiniz? Bir de bu kulaklığın çok fazla sahtesi varmış bıraktığım link güvenli midir? Ürünü müzik dinlerken ve video izlerken kullanacağım.

Xiaomi Airdots

Çözüm
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, Gittigidiyor tarzı sitelerden almanızı önermem, Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Ürünün mikrofonu cidden çok kötü bunu söylemeliyim, müzik dinlerken de eğer önceden çok kaliteli kulaklıklar kullanmadıysanız kötü bir deneyim yaşamazsınız. Ürünün tizleri parlak, midleri hafif geride ve basları ritmi hissettirecek düzeyde. Bu fiyatta daha iyi bir kablosuz kulaklık bulamazsınız, alabilirsiniz ancak ürünün cidden bir sürü yerde sahtesi var o yüzden Hepsiburada'dan almanızı öneririm, fiyat olarak arada çok fark olduğunu düşünmüyorum.
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, Gittigidiyor tarzı sitelerden almanızı önermem, Hepsiburada'dan alabilirsiniz. Ürünün mikrofonu cidden çok kötü bunu söylemeliyim, müzik dinlerken de eğer önceden çok kaliteli kulaklıklar kullanmadıysanız kötü bir deneyim yaşamazsınız. Ürünün tizleri parlak, midleri hafif geride ve basları ritmi hissettirecek düzeyde. Bu fiyatta daha iyi bir kablosuz kulaklık bulamazsınız, alabilirsiniz ancak ürünün cidden bir sürü yerde sahtesi var o yüzden Hepsiburada'dan almanızı öneririm, fiyat olarak arada çok fark olduğunu düşünmüyorum.

Çözüm
6 aydir kullaniyorum mikrofonu haric cok memnunum. Ancak alacaginiz yere dikkat edin turk telekom bile bu urunun cakmasini orijinal diye satmaya calisti bize. Hepsiburada oneririm.

QCY T5 öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…