Merhabalar.
Geçtiğimiz hafta bir Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 Bluetooth kulaklık aldım. Fakat aldıktan sonra fark ettim ki diğer kulaklıklarda olduğu gibi mevcut şarkıyı geçme ya da bir öncekine dönme gibi opsiyonları bulunmuyor. Sadece bir kez tuşuna basarak şarkıyı ya da o an çalan medyayı duraklatıp devam ettirebiliyorum. Android bir telefon kullanmaktayım markası ise Samsung. Çevremdeki arkadaşlarıma sorduğumda bana iki uygulama önermişlerdi bu özel tuş atamaları için. Nihayetinde 3. parti uygulamalardı ama Play Store'de yerlerini almış uygulamalar olduğu için içim rahattı. Birinin adı "Dotdroid". Hiçbir zahmete girmeden kulaklık modelini seçerek direk bağlantı kuruyor ve atamaları otomatik yapıyordu. Çalışmadı. Diğer bir uygulama olan "Macrodroid"i denedim. Elimde komutu ayarlıyordum. Hiçbir sorun olmayacak şekilde makroyu ayarladım ama çalışmadı. Sizlerden ricam eğer bilen varsa bana mevcut medyayı ilerletecek (yani sonraki şarkıyı açacak) ya da mevcut medyayı başa sarmamı sağlayacak bir makro uygulaması var mı?
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım.