Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 TWS özel tuş ataması nasıl yapılır?

Murat Köprücek

Hectopat
Merhabalar.

Geçtiğimiz hafta bir Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 Bluetooth kulaklık aldım. Fakat aldıktan sonra fark ettim ki diğer kulaklıklarda olduğu gibi mevcut şarkıyı geçme ya da bir öncekine dönme gibi opsiyonları bulunmuyor. Sadece bir kez tuşuna basarak şarkıyı ya da o an çalan medyayı duraklatıp devam ettirebiliyorum. Android bir telefon kullanmaktayım markası ise Samsung. Çevremdeki arkadaşlarıma sorduğumda bana iki uygulama önermişlerdi bu özel tuş atamaları için. Nihayetinde 3. parti uygulamalardı ama Play Store'de yerlerini almış uygulamalar olduğu için içim rahattı. Birinin adı "Dotdroid". Hiçbir zahmete girmeden kulaklık modelini seçerek direk bağlantı kuruyor ve atamaları otomatik yapıyordu. Çalışmadı. Diğer bir uygulama olan "Macrodroid"i denedim. Elimde komutu ayarlıyordum. Hiçbir sorun olmayacak şekilde makroyu ayarladım ama çalışmadı. Sizlerden ricam eğer bilen varsa bana mevcut medyayı ilerletecek (yani sonraki şarkıyı açacak) ya da mevcut medyayı başa sarmamı sağlayacak bir makro uygulaması var mı?

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Dotdroidin çalıimama sebebi elinizdeki kulaklığın airdots tws 2 olmaması olabilir mi? O kulaklığın piyasada aşırı fazla çakması var.

Dotdroidin çalıimama sebebi elinizdeki kulaklığın airdots tws 2 olmaması olabilir mi? O kulaklığın piyasada aşırı fazla çakması var.
Merhabalar. Öyle bir ihtimal olduğunu zannetmiyorum ürünü hepsiburadadan piyasa fiyatına uygun aldım bilerek ucuzlarına yönelmedim. Ayrıca ürün satıcı tarafından özel muhafazası ile gönderildi ve garanti belgesine kadar herşeyi mevcut. Yine de size de sormak isterim. Ürünü 300 tl ye aldım piyasada da genelde bu fiyatlarda olduğu için sorun olur sanmadım.

Ben de airdots basic 2 almıştım ben de dotdroide bağlamayı denemiştim ama olmamıştı bendeki kulaklık bluetooth listesinde tws f2 diye geçiyordu internette aradığımda tamamen farklı bir kulaklık olduğunu gördüm ondan sordum.

Yok öyle değil benim durumum tamamen orjinal kulaklık ama nedense olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…