Xiaomi Redmi Airdots hışırtı problemi

183206

Megapat
Makaleler
1
Kulağıma takıyorum, herhangi bir sıkıntı yok, video veya şarkı açıyorum, YouTube veya Spotify fark etmez arkadan csssss diye ses geliyor, videoyu duraklatınca hışırtı sesi azalıyor ve 15 saniye sonra tamamen yok oluyor. Fakat videoyu tekrar başlatınca gene aynısı oluyor. Kulaklığı Hepsiburada'dan satın aldım, kendilerinden aldım başka satıcıdan falan değil. Bu sıkıntı bir tek bende mi var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulağıma takıyorum, herhangi bir sıkıntı yok, video veya şarkı açıyorum, YouTube veya Spotify fark etmez arkadan csssss diye ses geliyor, videoyu duraklatınca hışırtı sesi azalıyor ve 15 saniye sonra tamamen yok oluyor. Fakat videoyu tekrar başlatınca gene aynısı oluyor. Kulaklığı Hepsiburada'dan satın aldım, kendilerinden aldım başka satıcıdan falan değil. Bu sıkıntı bir tek bende mi var?
Kulaklıkta belli bir süre sonra ses aktivitesi olmuyor o zaman tamamen duruyor diye düşünüyorum çünkü o sorun(sorun olduğunu düşünüyorum) bende de oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı