Xiaomi Redmi Airdots nasıldır?

rocpai212

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Sahte olma ihtimali var.

Eksilerini söyleyecek olursak, Haylou GT1'e kıyasla çok kaba.
Haylou'nun aksine dokunmatik olmaması da kontrol açısından zor.
Ayrıca, Haylou'da çift tıklamayla şarkı değiştirebilirken, Basic 2'de bu özellik yok.
Bence mikrofonu da zayıf.

Bu kulaklık yerine, Haylou markasına bakmanızı öneririm.

6 ay civarı kullanıyorum ve gayet memnunum. Güzel bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Ses kalitesi ve şarj ömrü gayet güzel. İnternet üzerinden araştırıp güvenli bir satıcıdan almanızı tavsiye ederim, arkadaşların dediği gibi sahtesi de çok piyasada. Sadece mikrofonundan biraz memnun değilim; karşı taraf beni anlamakta güçlük çekiyor bazen.

6 ay civarı kullanıyorum ve gayet memnunum. Güzel bir fiyat performans ürünü diyebilirim. Ses kalitesi ve şarj ömrü gayet güzel. İnternet üzerinden araştırıp güvenli bir satıcıdan almanızı tavsiye ederim, arkadaşların dediği gibi sahtesi de çok piyasada. Sadece mikrofonundan biraz memnun değilim; karşı taraf beni anlamakta güçlük çekiyor bazen.

Önerebileceğin satıcı var mı? Carrefoursa da 150 TL civarında satılıyor oradan da alabilirim.

Önerebileceğin satıcı var mı? Carrefoursa da 150 TL civarında satılıyor oradan da alabilirim.

Şimdi kontrol ettim, linkini gönderdiğiniz satıcıdan almışım ben de. Yani sizin içinize nasıl siniyorsa öyle yapın.
YouTube'da orijinal ile sahtesi arasındaki farkı nasıl anlarsınız adlı videolar da vardı oradan da kontrol edersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı