Xiaomi Redmi Airdots Nasıldır?

Selamlar şu an Samsung HS13 adlı kablolu kulak içi kulaklığı kullanıyorum, yaklaşık 60 lira.

Xiaomi Redmi Airdots almayı düşünüyorum.
Sizce şu an kullandığım kablolu kulaklıktan daha mı kötüdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Xiaomi Redmi Airdots TWS ve Meizu Pop TWS arasında kaldım bir de bir kaç kişi qcy t1 pro önerdi fakat markayı çok tanımıyorum, bass v.s müzik performansı açısından benim için önemli.

Bende Xiaomi Redmi Airdots TWS ve Meizu Pop TWS arasında kaldım bir de bir kaç kişi qcy t1 pro önerdi fakat markayı çok tanımıyorum, bass v.s müzik performansı açısından benim için önemli.

Bu durumda kablolu veya kulaküstü bir kulaklık almanız daha iyi olacaktır. TWS kulaklıklar ses deneyimi konusunda zayıflar.

Bende aynı durumdayım. Deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
Daha dün elime ulaştı. Bir gün boyunca kullandım gayet yeterli bir ses kalitesi ve batarya kalitesi var. Şarj kutusu çok küçük pantolonun çakmaklık bölümüne rahatça sığıyor. Tek kullanmayı denediğimde sadece sağ kulaklık tek başına çalışıyor. Sol kulaklık sağ kulaklığa bağlanarak uyum sağlıyor galiba. Yalnız telefonu pantolonumun cebine koyunca yolda yürürken arada sırada bağlantı çok kısa süreli olsada kesiliyor.

Bu konuyu incelemenizi öneririm. Ben de düşünüyorum.

Daha dün elime ulaştı. Bir gün boyunca kullandım gayet yeterli bir ses kalitesi ve batarya kalitesi var. Şarj kutusu çok küçük pantolonun çakmaklık bölümüne rahatça sığıyor. Tek kullanmayı denediğimde sadece sağ kulaklık tek başına çalışıyor. Sol kulaklık sağ kulaklığa bağlanarak uyum sağlıyor galiba. Yalnız telefonu pantolonumun cebine koyunca yolda yürürken arada sırada bağlantı çok kısa süreli olsada kesiliyor.
Peki hangisinin sesi daha güzel çıkıyor? Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı