Telefonu Download, Fast boot veya Twrp moduna hiçbir şekilde alamıyorsanız hard brick olmuştur anakart In değişmesi gerekir. Fakat youtube dan bir yerlerden araştırın bu dediğim modlara almayı deneyin.Donanımsal bir sorunu yok, telefonun tuşlarına basmıştım kapatmadan önce, telefonu kapattim ve hiçbir şekilde açılmadı, ses tuşları ve güç tuşu çalışıyordu kapatmadan basmıştım onlara zaten
Telefonu Download, Fast boot veya Twrp moduna hiçbir şekilde alamıyorsanız hard brick olmuştur anakart In değişmesi gerekir. Fakat youtube dan bir yerlerden araştırın bu dediğim modlara almayı deneyin.
Telefon normal açıktı, telefonu kapatma tuşuna bastım, yeniden başlat dedim ve açılmadı.Brick veya anakart yanmış LG G2 telefonda yaşadım.
Hiçbir şey yapma ve servise gönder. Bir şeyler denersen anakartı işe yaramaz hale getirebilirsin. Dediğim olay oldu otomatik güncelleme gerçekleşiyormuş ve sen bilmeyerek kapattın cihazı olay bu. Servise gönder ücretsiz hallederler garanti varsa.Telefon normal açıktı, telefonu kapatma tuşuna bastım, yeniden başlat dedim ve açılmadı.
Donanımsal sorun olsa telefonu kapat demeden önce donanım olarak bir arıza olmaz mıydı? Kapatmadan daha 10saniye önce telefonda gayet hızlı şekilde youtube, tiktok girilmişti, kapattik sessiz modu kapanmiyor bir bug olmuştur umuduyla ve açılmadı tepki de vermiyor
Garantisi yok bu telefon ikinci eldi, ve şuan yanımda pc de yok, sanırım telefoncuya vereceğimHiçbir şey yapma ve servise gönder. Bir şeyler denersen anakartı işe yaramaz hale getirebilirsin. Dediğim olay oldu otomatik güncelleme gerçekleşiyormuş ve sen bilmeyerek kapattın cihazı olay bu. Servise gönder ücretsiz hallederler garanti varsa.
Bilgisayara bağlamayı deneyin cihazın kilidi açıksa tekrar ROM yazmayı deneyebilirsiniz onun dışında servis tek çözüm gibi bazı telefoncular bu işlemleri yapıyorlar ama önermem.
Garantisi yok bu telefon ikinci eldi, ve şu an yanımda PC de yok, sanırım telefoncuya vereceğim.
Hangi ROM'u atmalıyım örnek bir video veya yazı varsa paylaşabilir misiniz?
Peki açacağım sanirim yeni konu açma süresi var 750 saniye sonra açacağımYeni konu açarsanız yardımcı olanlar çıkacaktır.
Hocam yaşadım aynısını. Şuan cansız yatıyor amiral gemisi.Telefon normal açıktı, telefonu kapatma tuşuna bastım, yeniden başlat dedim ve açılmadı.
Donanımsal sorun olsa telefonu kapat demeden önce donanım olarak bir arıza olmaz mıydı? Kapatmadan daha 10saniye önce telefonda gayet hızlı şekilde youtube, tiktok girilmişti, kapattik sessiz modu kapanmiyor bir bug olmuştur umuduyla ve açılmadı tepki de vermiyor
Telefon normal açıktı, telefonu kapatma tuşuna bastım, yeniden başlat dedim ve açılmadı.
Donanımsal sorun olsa telefonu kapat demeden önce donanım olarak bir arıza olmaz mıydı? Kapatmadan daha 10saniye önce telefonda gayet hızlı şekilde YouTube, TikTok girilmişti, kapattik sessiz modu kapanmiyor bir bug olmuştur umuduyla ve açılmadı tepki de vermiyor.
Aynısını denedik sonuç alamıyoruzAnnemin telefonunda da olmuştu sanırım ama bir şekilde açıldı, şarja takıp güç tuşuna daha uzun süre basmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.