Xiaomi Redmi Note 10 alınır mı?

Bütçe
7500
Samsung önermeyin çabuk kasmaya başlıyor demişsin dostum ama Xiaomi daha kötü değil mi? Redmi Note 9 var kuzenimde aldıktan birkaç sene sonra inanılmaz kasmaya başladı. Redmi Note 8 Pro var bende ve yavaştan kasma izlerini göstermeye başlıyor.

"Birkaç sene sonra :D" hocam zaten amiral gemisi olmadığı sürece çoğu telefon birkaç sene sonra kasıyor. iOS hariç tabii ki.

Kafanı karıştırmana gerek yok bence, bütçen o telefona yetiyorsa alabilirsin, Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum hâlen kasma donma problemleri yok telefonumun, düzgün kullanırsanız bir şey olmuyor, tavsiye ederim, epeyden karşılaştırma yapabilirsiniz bütçenize göre oda aydı bir olay tabii, ama Xiaomi'lere sıcak bakıyorum F/P ürünleri.

"Birkaç sene sonra :D" hocam zaten amiral gemisi olmadığı sürece çoğu telefon birkaç sene sonra kasıyor. iOS hariç tabii ki.

Android'in optimizesi rezalet aynı Windows gibi.

Kafanı karıştırmana gerek yok bence, bütçen o telefona yetiyorsa alabilirsin, Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum hâlen kasma donma problemleri yok telefonumun, düzgün kullanırsanız bir şey olmuyor, tavsiye ederim, epeyden karşılaştırma yapabilirsiniz bütçenize göre oda aydı bir olay tabii, ama Xiaomi'lere sıcak bakıyorum F/P ürünleri.

Muhtemelen bunu alacagım. https://www.hepsiburada.com/xiaomi-...antili-p-HBCV000051HDNY?magaza=Xiaomi Türkiye

Ben daha önce kullandım iyi bir F/P ama üstüne biraz daha ekleyip 11 Pro almaz daha mantıklı bnece iki telefonuda kullandım 11 Pro daha performanslı dayanıklı çok bir farkta yok fiyat olarak (değişmiş olabilir) ama yok diyorsan alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı