Xiaomi Redmi Note 10 aşırı ısınmaya başladı

yusuf0202

Decapat
Daha fazla  
Telefonu 1 sene önce aldım maddi nedenlerden dolayı kaçak almak zorunda kaldım cihaz Xiaomi Redmi Note 10.
İlk aldığım zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu PUBG Mobile gibi oyunlarda iyi performans alıyordum ama cihaz kaçak olduğu için 6 ay sonra IMEI atmak zorunda kaldım ve cihazın direnci değiştirildi galiba ve daha sonra telefon aşırı derecede ısınmaya başladı normal kullanmada bile 47 dereceleri geçti PUBG Mobile'de zaten kasma ve donmadan oynanmıyor aşırı ısınmaya değişik sesler çıkarmaya başlıyor takılmalar oluyor sizlerden ricam bir çözümü var mıdır ya da yapabileceğim bir şey küçükte olsa yardım eder misiniz?

47 normal kullanımda da güneş altında mobil veri açıkken bu değerlere çıkabilir.

Arkadaşlar 47 dereceye niye bu kadar takıldınız? 47 telefonu gündelik kullanırken oluyor dedim ya ama bana yardımcı olacağınız konu mesela oyun oynuyorum 5 dakika geçmeden cihazdan değişik sesler gelmeye başlıyor ve aşırı derecede ısınmaya başlıyor. Ekranda donmalar ve takılmalar oluyor ki oyunu en düşük kalitelerde oynuyorum. Sizden ricam bu cihazı kullanan ve aynı sorunu yaşayan varsa ya da bir çözüm önerisi olan varsa küçükte olsa yardım etmesi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı