Hocam india versiyonunda super AMOLED yokmu?Size söyledilermi super AMOLED var diye?Evet hocam hindistan versiyonu lakin sahte değil.
Hocam india versiyonunda super AMOLED yokmu?Size söyledilermi super AMOLED var diye?Evet hocam hindistan versiyonu lakin sahte değil.
Var hocam.Hocam india versiyonunda super AMOLED yokmu?Size söyledilermi super AMOLED var diye?
Hocam renk kalitesi diğer 10 prolardan daha mı iyi? Yoksa aynı mı?Herkese merhaba, arkadaşlar 3 gün önce Xiaomi Redmi Note 10 Pro aldım.
Nasıl bir telefon bilmiyorum ama memnunum. IMEI sorugusunuda yaptırdım doğru çıktı fakat telefon her yerde 108 megapiksel fakat benim telefonum 64 megapiksel.
Telefon sahte mi?
Telefonun gerçekten original gibi duruyor duruşu özellikleri 120 Hz pili vs. ama aklımda sorular var korkuyorum.
Hocam işte hindistan versiyonu sahte olamaz.Hocam renk kalitesi diğer 10 prolardan daha mı iyi? Yoksa aynı mı?
O zaman kesinlikle Hindistan modeli. Konu açığa çıktı.tamamdır çok teşekkür ederim arkadaşlar renk kalitesi çok iyi böyle altın gibi bir rengi var.
Aynen. Hatta bazı telefonlar 64MP ama 128MP den daha iyi çekiyor. Xioaminin telefonlarındada var aynısı.108 MP olsa bile ne işinize yarayacak hala anlamadım. Ayrıca cihaz hali hazırda Samsung üretimi bir lense sahip Sony IMX 682 ve üstünden daha iyi çekeceğini düşünmüyorum. Özellikle de gün ışığında. 108 MP fotoğraf hiç bir işinize yaramaz. Bir sosyal mecraya yüklerken zaten kalitesi düşecektir.
MP çözünürlüktür. Diyafram, lensin hangi marka olduğu ve lens boyutu gibi unsurlar daha çok değerli. Bana kalırsa gece fotoğrafları çekmeyecekseniz kesinlikle SONY IMX serisine sahip olan telefonlar tercih edin.Aynen. Hatta bazı telefonlar 64MP ama 128MP den daha iyi çekiyor. Xioaminin telefonlarındada var aynısı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.