Xiaomi Redmi Note 10 Pro vs mi 11 Lite

Hocam mi 11 Lite'ın ekranı paneli daha iyi ancak Redmi Note 10 Pro 120 Hz.
Kamera olarak pek bir bilgim yok bu konuda bir yorum yapamam.

Bunun dışında Note 10 Pro'da su ve toza karşı koruma var (her ne kadar yüksek olmasa da).

İki cihazda oldukça benzer, ikisi de sizi üzmez.
Ben 120 Hz yüzünden Redmi Note 10 Pro dedim ama ekran olarak mi 11 Lite daha başarılı onu tercih edebilirsiniz ya da A52 alıp kafanızın rahatına bakabilirsiniz çünkü o sorun bildiğim kadarıyla çözüldü.
Sorun çıkarsa (Hepsiburada gibi yerlerden alırsanız) zaten keyfi olarak bile iade edebilirsiniz çoğu yerde.
A52 bana da mantıklı geldi. Herkes A52 öneriyor. Kasa esnemesi çözüldüğüne göre alırım.

Hocam tam emin değilim o sorunun çözüldüğüne (yazdığım gibi) ama sorun çıkarsa birçok kişinin yaptığı gibi iade edebilirsiniz.
Genelde mavi renginde çıkıyor sanırım çünkü baktığımda sorunu çıkan nerdeyse herkes mavi rengini aldığını söylüyor.
Hocam tam emin değilim o sorunun çözüldüğüne (yazdığım gibi) ama sorun çıkarsa birçok kişinin yaptığı gibi iade edebilirsiniz.
Alacağım inşallah sorun çıkmaz. Önerileriniz için teşekkürler.

Genelde mavi renginde çıkıyor sanırım çünkü baktığımda sorunu çıkan nerdeyse herkes mavi rengini aldığını söylüyor.

Alacağım inşallah sorun çıkmaz. Önerileriniz için teşekkürler.
Galaxy A52'yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Awesome Blue rengini mümkünse almayın, genellikle o renginde kasa esneme sorunları çıkabiliyor.
Kendim Awesome Black rengini aldım. En ufak bir esnemesi yok, sorunu yok, stabil ve iyi bir cihaz. İyi ki almışım diyorum kendime.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı