E ElasXy Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #11 NV data is corrupted. Dikkatimi çeken bir tek bu var hocam dediğiniz şeyi göremedim.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #12 ElasXy dedi: Nv data is corrupted. Dikkatimi çeken bir tek bu var hocam dediğiniz şeyi göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden yazılım atılması gerekiyor eğer IMEI attırdıysan modem de yüklememiz gerek. ayrx dedi: Hocam yeniden yazılım atılması gerekiyor eğer IMEI attırdıysan modem de yüklememiz gerek. Genişletmek için tıkla... Yazılıma gerek de kalmıyabilir şimdi size birkaç link atacağım onları indirin.
ElasXy dedi: Nv data is corrupted. Dikkatimi çeken bir tek bu var hocam dediğiniz şeyi göremedim. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden yazılım atılması gerekiyor eğer IMEI attırdıysan modem de yüklememiz gerek. ayrx dedi: Hocam yeniden yazılım atılması gerekiyor eğer IMEI attırdıysan modem de yüklememiz gerek. Genişletmek için tıkla... Yazılıma gerek de kalmıyabilir şimdi size birkaç link atacağım onları indirin.
E ElasXy Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #13 IMEI attırdım. Peki bu dediklerinizi telefoncuda yaptırsam maliyeti ne kadar olur. Ve bu dediklerinizi yapmak kolay mı kolaysa kendim yapabilirim.
IMEI attırdım. Peki bu dediklerinizi telefoncuda yaptırsam maliyeti ne kadar olur. Ve bu dediklerinizi yapmak kolay mı kolaysa kendim yapabilirim.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #14 ElasXy dedi: IMEI attırdım. Peki bu dediklerinizi telefoncuda yaptırsam maliyeti ne kadar olur. Ve bu dediklerinizi yapmak kolay mı kolaysa kendim yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor. ayrx dedi: Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor. Genişletmek için tıkla...
ElasXy dedi: IMEI attırdım. Peki bu dediklerinizi telefoncuda yaptırsam maliyeti ne kadar olur. Ve bu dediklerinizi yapmak kolay mı kolaysa kendim yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor. ayrx dedi: Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor. Genişletmek için tıkla...
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #15 ayrx dedi: Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor. DC varsa oradan yardımcı oluyum size ama IMEI gitmez diye garanti vermem ama gitmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam dc istemeyin kural ihaliymiş bizzat kendim yaşadım.
ayrx dedi: Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor. DC varsa oradan yardımcı oluyum size ama IMEI gitmez diye garanti vermem ama gitmez büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Hocam dc istemeyin kural ihaliymiş bizzat kendim yaşadım.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #16 Lodex dedi: Hocam DC istemeyin kural ihaliymiş bizzat kendim yaşadım. Genişletmek için tıkla... Sildim aman ne ara geldi o yoktu.
Lodex dedi: Hocam DC istemeyin kural ihaliymiş bizzat kendim yaşadım. Genişletmek için tıkla... Sildim aman ne ara geldi o yoktu.
Lodex Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 682 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #17 ayrx dedi: Sildim aman ne ara geldi o yoktu. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum bi ara discord botlarıya ilgili yardım isteyen bir arkadaştan dc istedim 1 gün uyarı yedim
ayrx dedi: Sildim aman ne ara geldi o yoktu. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum bi ara discord botlarıya ilgili yardım isteyen bir arkadaştan dc istedim 1 gün uyarı yedim
E ElasXy Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #18 ayrx dedi: Sildim aman ne ara geldi o yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olacaksa burdan yardımcı olabilir misiniz.
ayrx dedi: Sildim aman ne ara geldi o yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam sıkıntı olacaksa burdan yardımcı olabilir misiniz.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #19 ElasXy dedi: Hocam sıkıntı olacaksa buradan yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. ayrx dedi: Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. Genişletmek için tıkla... Ve fastboota geçebiliyorsunuz değil mi ses kısma tuşu ile?
ElasXy dedi: Hocam sıkıntı olacaksa buradan yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. ayrx dedi: Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. Genişletmek için tıkla... Ve fastboota geçebiliyorsunuz değil mi ses kısma tuşu ile?
E ElasXy Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2022 #20 ayrx dedi: Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. Genişletmek için tıkla... Mi flash ile ROM indirdim sadece. ElasXy dedi: Mi flash ile ROM indirdim sadece. Genişletmek için tıkla... Mi flashta fastboota girince görüyor telefonu. ayrx dedi: Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. Ve fastboota geçebiliyorsunuz değil mi ses kısma tuşu ile? Genişletmek için tıkla... Geçiyorum onda sıkıntı olmuyor.
ayrx dedi: Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. Genişletmek için tıkla... Mi flash ile ROM indirdim sadece. ElasXy dedi: Mi flash ile ROM indirdim sadece. Genişletmek için tıkla... Mi flashta fastboota girince görüyor telefonu. ayrx dedi: Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu. Ve fastboota geçebiliyorsunuz değil mi ses kısma tuşu ile? Genişletmek için tıkla... Geçiyorum onda sıkıntı olmuyor.