Xiaomi Redmi Note 10 recovery menüde kalıyor

Nv data is corrupted. Dikkatimi çeken bir tek bu var hocam dediğiniz şeyi göremedim.

Hocam yeniden yazılım atılması gerekiyor eğer IMEI attırdıysan modem de yüklememiz gerek.
Hocam yeniden yazılım atılması gerekiyor eğer IMEI attırdıysan modem de yüklememiz gerek.

Yazılıma gerek de kalmıyabilir şimdi size birkaç link atacağım onları indirin.

IMEI attırdım. Peki bu dediklerinizi telefoncuda yaptırsam maliyeti ne kadar olur. Ve bu dediklerinizi yapmak kolay mı kolaysa kendim yapabilirim.

IMEI attırdım. Peki bu dediklerinizi telefoncuda yaptırsam maliyeti ne kadar olur. Ve bu dediklerinizi yapmak kolay mı kolaysa kendim yapabilirim.

Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor.
Yapabilirsiniz IMEI uçmuyacak büyük ihtimal yapmak için 150 200 alırlar gibime geliyor.

DC varsa oradan yardımcı oluyum size ama IMEI gitmez diye garanti vermem ama gitmez büyük ihtimalle.
Hocam dc istemeyin kural ihaliymiş bizzat kendim yaşadım.

Hocam sıkıntı olacaksa buradan yardımcı olabilir misiniz?

Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu.
Oluyum bilgisayarda driverlar yüklümü Xiaomi için görüyor yani değil mi telefonu.

Ve fastboota geçebiliyorsunuz değil mi ses kısma tuşu ile?

Mi flash ile ROM indirdim sadece.
Mi flash ile ROM indirdim sadece.
Mi flashta fastboota girince görüyor telefonu.

Ve fastboota geçebiliyorsunuz değil mi ses kısma tuşu ile?
Geçiyorum onda sıkıntı olmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı