Xiaomi Redmi Note 11 Pro nasıldır?

11 Pro aldım aslında anneme aldım kendim için almadım bende iPhone 11 var biraz sıkıldım IOS'dan açıkçası aldım dedim ki ben mi kullanmasam anneme bendekini verip yani leş bir telefon mu hiç mi bir değeri yok kullanılmaz derecede mi?

iPhone 11 ikiye katlar Note 11 Pro'yu fakat leş değil. Günlük kullanım için ideal.

Çok kötü bir yonga seti değil gibi. Note 12 Pro MediaTek dimensity 1080 yonga setine sahip. Nasıl dersin?

Dostum Note 12 Pro 5G veya dimensity 1080 ile ilgili bir tecrübem yok fakat uzun süre Note 11 Pro ve arkadaşta olan Note 12 Pro serilerinden edindigim tecrübeyle,Note serisinin sıkıntılı oldugunu düşünüyorum. Ben yaşadıklarımı anlatmak istedim, alıp almaman senin kararın tabii ki.

11 Pro aldım aslında anneme aldım kendim için almadım bende iPhone 11 var biraz sıkıldım IOS'dan açıkçası aldım dedim ki ben mi kullanmasam anneme bendekini verip yani leş bir telefon mu hiç mi bir değeri yok kullanılmaz derecede mi?
Tabii ki de hayır. Yani leş bir telefon denmez. İnstagram,Twitter,Youtube gibi uygulamaları rahatlıkla açar.

Cihazı almış kanka adam.
Almış da aynı cihazı pahalıya almış. İade falan etse daha mantıklı. Ayrıca daha sonra konuya bakacak insanlar da "Hmm öyleyse 11 Pro > 10 Pro" falan sanacak.

iPhone 11 ikiye katlar Note 11 Pro'yu fakat leş değil. Günlük kullanım için ideal.
Tabii ki de yani İphone 11 kat kat iyidir.

Dostum Note 12 Pro 5G veya dimensity 1080 ile ilgili bir tecrübem yok fakat uzun süre Note 11 Pro ve arkadaşta olan Note 12 Pro serilerinden edindigim tecrübeyle,Note serisinin sıkıntılı oldugunu düşünüyorum. Ben yaşadıklarımı anlatmak istedim, alıp almaman senin kararın tabii ki.
Tamamdır teşekkürler. 10k bandında neler önerirsiniz?

Dostum benim çok beğendigim fakat tecrübe etme fırsatım olmayan, Honor X9a yatıyor gönlümde. Fakat aynı fiyat bandında A34 5G in daha üstün bir telefon oldugu aşikar.
Güzel telefonmuş. 3 telefon arasındayım. Note 12 Pro 5G, Camon 20 Pro ve dediğin A34 5G. Hangisini seçmeliyim?

Güzel telefonmuş. 3 telefon arasındayım. Note 12 Pro 5G, camon 20 Pro ve dediğin A34 5G. Hangisini seçmeliyim?

Dostum buna tek başıma karar veremem fakat benim düşüncem Note ve camon telefonu listenizden çıkarıp, yeni daha mantıklı alternatifler belirlemeniz yoksa çok pişman olacağınızı düşünüyorum.

Dostum buna tek başıma karar veremem fakat benim düşüncem Note ve camon telefonu listenizden çıkarıp, yeni daha mantıklı alternatifler belirlemeniz yoksa çok pişman olacağınızı düşünüyorum.

Açıkçası Note serisi hakkında çok olumlu bilgiler gördüm. Karşılaştırma yaptığımda çoğu iyi yönün Note 12 Pro 5G'de olduğunu gördüm.

Ama Note serisi ithalatçı garantiye sahip. Bu da en büyük olumsuz sonuç.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı