Xiaomi Redmi Note 11 Pro nasıldır?

Hocam camon 20 Pro ile güzel bir iş başardılar gibi ya. F/P ürünü olarak yolda bırakmaz. Note serisinden iyi olduğunu düşünüyorum.

10 Pro kamera konusunda çok iyi. Bakmıştım gerçekten kamera konusunda süper!

Aldım artık kargoda deneyimleyip bakacağım bu sorunlar olursa tabii biraz can sıkar.

Aldım artık kargoda deneyimleyip bakacağım bu sorunlar olursa tabii biraz can sıkar.
11 Pro mu aldınız? Umarım iyi çıkar hayırlısı olsun. 12 Pro almayı düşünüyorum bende. Bakacağım deneyimleyeceğim.

Çok fotoğraf çeken biri değilim dediğim gibi günlük kullanım Twitter WhatsApp Instagram bu kadar arma yapsın bir de kafi.

11 Pro mu aldınız? Umarım iyi çıkar hayırlısı olsun. 12 Pro almayı düşünüyorum bende. Bakacağım deneyimleyeceğim.

11 Pro aldım aslında anneme aldım kendim için almadım bende iPhone 11 var biraz sıkıldım IOS'dan açıkçası aldım dedim ki ben mi kullanmasam anneme bendekini verip yani leş bir telefon mu hiç mi bir değeri yok kullanılmaz derecede mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…