Xiaomi Redmi Note 11s alarm sesi değişmiyor

Lonis

Hectopat
Katılım
24 Şubat 2020
Mesajlar
199
Selam.
Xiaomi Redmi Note 11s aldım çok memnunum lakin bir sıkıntım var.
Eskiden Huawei kullanıyordum, zil veya alarm sesi değiştir dediğimde mevcut müzikleri seçiyordum devam ediyordum, Xiaomi de ise beni saçma sapan bir uygulamaya yolluyor, yok yüklenmiş zil sesleri yok sonradan yüklenmişler vs. yanda ise temalar vs var. Bu uygulamayı hiç beğenmiyorum bunu kaldırmanın bir yolu yok mu? Ve de saat uygulamasından alarm sesini değiştirdiğim halde hala aynı alarm çalıyor. Verileri sildim tekrar denedim ama düzelmedi.
 
Reis telefon Android 12 mi?

Android 11, ama güvenlik güncellemesini yaptım. Android 12'ye güncellemek istemiyorum. Şu an Google saat uygulamasını kurdum ama bu olay çok canımı sıkıyor. Orijinal saat uygulaması sadece varsayılan alarm seçini değiştirip varsayılan alarmı seçersem istediğim ses çalıyor.
 
Hocam çözülmedi diye hatırlıyorum. Sizde çözüldü mü?
Kurduğum saat üzerinden yani saat uygulaması içinden alarm sesini değiştiriyordum. Alarm sesi başarıyla değiştirildi yazıyordu fakat alarm her zaman kendi default sesi ile çalıyordu. Burada bir yazılım hatası var. Eski benim telefon redmi note 8 pro Android 10 var. Değiştirildi dese de değişmiyor. Direkt Ayarlara gidip değiştirmelisiniz. Ayarlara gidip zil seslerinden değiştirmiştim diye hatırlıyorum. Artık her sabah BMW M3 GTR sesi ile kalkıyorum.
 
Kurduğum saat üzerinden yani saat uygulaması içinden alarm sesini değiştiriyordum. Alarm sesi başarıyla değiştirildi yazıyordu fakat alarm her zaman kendi default sesi ile çalıyordu. Burada bir yazılım hatası var. Eski benim telefon Redmi Note 8 Pro Android 10 var. Değiştirildi dese de değişmiyor. Direkt ayarlara gidip değiştirmelisiniz. Ayarlara gidip zil seslerinden değiştirmiştim diye hatırlıyorum. Artık her sabah BMW M3 GTR sesi ile kalkıyorum.

Ben de ayarlardan default zil sesini değiştiriyorum zaten artık, o şekilde kullanıyorum.
E46 M3 GTR sesi ile uyanmak en iyisi olmuş. Aklıma iş düştü ben de yapacağım galiba.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı