Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus telefon iyi mi?

Kayıtta bir sorun olmadı mı?

Hocam yurt dışından getirttim ve bir telefoncudan açtırdım 500 TL'ye kayıt garantisi verıorlar zaten.

Bir tanıdığım yaklaşık 3 hafta önce telefon dükkanlarına sorduğunda 11 demişlerdi ama 6.5 aldı. Siz biraz tuzlu almışsınız.

Pro + 5G her yerde genel fiyatı 10.500 IMEI garantili.

Ben Xiaomi'yi daha cok seviyorum ekran kalitesi verdiği FPS vs coğu telefonun üzerine geçıyor zaten Xiaomi Note 12 Pro + 5G amiral gemisi telefon olarak geçiyor o yuzden verildiği parayı hak ediyor.

Belli bir süre sonra cihaz kendi kendine sapıtıyor.

Yok hocam alalı 3-4 ay oldu ama ben bayağı oyun oynuyorum hi bir sıkıntısı yok suanlık rahatım oyunlar konusundan daha sonra da cıkmaz diye dusunuyorum 256 GB alanın 200 GB ına yaklastım en ufak kasma yok.

Ben Xiaomi'yi daha cok seviyorum ekran kalitesi verdiği FPS vs coğu telefonun üzerine geçıyor zaten Xiaomi Note 12 Pro + 5G amiral gemisi telefon olarak geçiyor o yuzden verildiği parayı hak ediyor.

Yok hocam alalı 3-4 ay oldu ama ben bayağı oyun oynuyorum hi bir sıkıntısı yok suanlık rahatım oyunlar konusundan daha sonra da cıkmaz diye dusunuyorum 256 GB alanın 200 GB ına yaklastım en ufak kasma yok.

Tanıdığım yaklaşık 1 ay önce 6.5 almıştı, siz 3 4 ay önce almışsınız. Ciddi ciddi çok tuzlu almışsınız. Yinede hayırlı olsun.

Hocam insanlar pahalıya aldığınızı söylüyor zaten, cihazın kötü olduğunu değil.

...MIUI sıkıntısı da var...
Orası kesin öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı