Xiaomi Redmi Note 13 4G alınır mı?

Benim kullandığım telefonu benden iyi nasıl bilirsiniz?
Ben şu an bu mesajı Redmi Note 13 Pro 4G'den yazıyorum.
Asıl siz ezbere kopyala yapıştır yazıyorsunuz.
Reklam 1 tane yok.

Redmi Note 9S var babamda cihaz arada kasıyor ve arayüzü reklam dolu. Yılların verdiği tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ve sizin gibi iftira atmıyorum, gerçekleri söylüyorum. İsterse cihazda 12 GB RAM ve 512 GB depolama olsun, işlemcisi kötü ve arayüzü reklam dolu olduktan sonra bir albenisi kalmaz.

2024 yılında mümkünse, G99 cihazlara bakmamak lazım.

Ayrıca bu saatten sonra MediaTek Helio G99 bulunan cihazlar alınmaz. Benim gibi bilgili olan hocamız da mı yalan söylüyor? Hadi buna da açıklama yapmanızı bekliyorum.

Redmi Note 9S var babamda cihaz arada kasıyor ve arayüzü reklam dolu. Yılların verdiği tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ve sizin gibi iftira atmıyorum, gerçekleri söylüyorum. İsterse cihazda 12 GB RAM ve 512 GB depolama olsun, işlemcisi kötü ve arayüzü reklam dolu olduktan sonra bir albenisi kalmaz.

Ayrıca bu saatten sonra MediaTek Helio G99 bulunan cihazlar alınmaz. Benim gibi bilgili olan hocamız da mı yalan söylüyor? Hadi buna da açıklama yapmanızı bekliyorum.
Hala aynı şeyler yazıyorsunuz.
Redmi note 9s kendi kendine kapansa bu sefer her Redmi telefon kendi kendine kapanıyor mu yazacaksınız?

İnanın diye telefonun kendi resmini attım.
Şuan size bakın nereden yazıyorum.
IMG_20241209_011936.jpg

Siz note 9s reklam diyorsunuz ben kullandığım note 13 prodan bahsediyorum.
*Hyper Os geldi kurulum zorunlu değil.
*Reklam Yok,Yok,Yok.1 ayari var ilk kurulum sonrası tamam.
*Isinma donma yok.kesinlikle.
İşlemcisi çok iyi güçlü demedimki.
10.000₺ hangi güçlü işlemci var 12gb ram-512gb depolama olan yazın onu alsınlar.

Bende diyorum ki yıl 2024 "Samsung Exynos 1380" alınmaz. Hatta direk Samsung Exynos alınmaz.
Kimi dinlerseniz,kimi örnek alırsanız alın.size kalmış.

@Leon Dayı Redmi note 9s ile Redmi Note 13 pro 4G kiyaslamak ne kadar doğru düşünülür.
Benle aynı cihaza sahip olsanız;
Kardeşim Reklam var, ısınıyor,Donuyor, HyperOs berbat diye yorum yapsanız eyvallah.
Bende derimki;
HyperOs zorunlu değil.
Reklam için bak ayarları var kapanıyor.
Cok zor degil. Doğru ayarlar ile sorunsuz kullanın.
Redmi note 9s diyelim kendi kendine kapanıyor. O zaman her Redmi cihaz çöp ve kendi kendine kapanacak mı?
Eski modele bakıp 10-11-12-13 olmuş 4 model sonraki model hakkında yorum yapmak yanlış .
Aldınız mı Redmi note 13 Pro 4G?
Kullandınız mı? Ona göre yazın..

Son düzenleme:
Normal bir kullanıcı için 128 GB depolama fazlasıyla yeter. Ayrıca günümüz için 8 GB RAM ideal. O bütçelerde başka bir cihazın RAM'i ve depolaması yüksek diye kötü işlemcili ve arayüzü reklam dolu cihaz mı alalım? Şu an siz kendiniz kopyala-yapıştır yapıyorsunuz.

Dilerseniz bu siteden hangi işlemci daha iyi kendiniz bakabilirsiniz. @ibo4techno

Normal bir kullanıcı için 128 GB depolama fazlasıyla yeter. Ayrıca günümüz için 8 GB RAM ideal. O bütçelerde başka bir cihazın RAM'i ve depolaması yüksek diye kötü işlemcili ve arayüzü reklam dolu cihaz mı alalım? Şu an siz kendiniz kopyala-yapıştır yapıyorsunuz.

Dilerseniz bu siteden hangi işlemci daha iyi kendiniz bakabilirsiniz. @ibo4techno

Hala reklam diyorsunuz.
Ben uğraşıp anlatıyorum siz okuma zahmetine girmiyorsunuz bile.
Bende diyorumki mtk iyi güçlü efsane değil ama Exynos alınacak tercih edilecek değil!
İsteyen istediğini alsın..
Redmi note 9s ile kötü anınız, tecrübeniz olmuş Redmi Note 15 çıksa onada kötü alınmaz reklam var, HyperOs berbat diyeceksiniz!!

Redmi note 13 Pro plus yani 5G olan alsın alacak olan.11.000 tl bulunabilir.
İşlemci MTK Dimensty 7200 ultra
Baya baya güçlü..
Screenshot_2024-12-09-01-56-35-105_com.vivaldi.browser.jpg

Son düzenleme:
1 mağazada fiyatları şöyle;
Eki Görüntüle 2370173
Eki Görüntüle 2370175
Eki Görüntüle 2370174

Epey sitesine baktım.
5G olanı 21.000-25.000 arası.
Ben alırken aradaki fark 17.000₺ 4G-20.000₺ 5G modeliydi.
Üzerinde 4G yazmadığı için 4G-5G farkını ve işlemci farkını anlamadan aldım.

Note 13 Pro+ hayatta 20bin üstü etmez, fiyatında çok daha üstünleri var. Direkt olarak Redmi alınmaz. Optimizasyon berbat ötesi.

4G olanı 14 değil 10.000 TL dahi var ama değer mi?
Eki Görüntüle 2370184
Performans olmayınca!

Note 13 Pro 5G'de fiyatına göre performanslı denebilecek bir cihaz değil. 7S gen 2 nedir ya? Hani işlemciden kısıp diğer yerleri yükseltmiş desem yine tamam ama fiğer yerleride olması gerektiği gibi. Bir de üstüne bu cihaz içinde One UI, magic OS barındıran cihazlarla kapışabileceğini sanıyor.

Yurt dışı alın sarı siteden (telefoncudan).
9-10.000 civarı bulmak mümkün.
Eki Görüntüle 2370186
Yurt içi garantili Note 13 4G mi?
Yurt dışı garantisiz Note 13 5G mi?

Yurt dışı cihaz isteseydi belirtirdi ks.

Her Xiaomi'ya da Redmi Hyper OS olmuyor.
Zorunlu degil bilmeden yazanlara itibar etmeyiniz.

Evet MIUI de olabiliyorta ikisi de çöp diyebileceğimiz optimizasyona sahipken ne fark eder? Bak reklam demiyorum reklam olsun yine ama rezalet gibi yazılım. Optimizasyonun yokluğu o kadar belli ki.

Note 13 Pro+ hayatta 20bin üstü etmez, fiyatında çok daha üstünleri var. Direkt olarak Redmi alınmaz. Optimizasyon berbat ötesi.

Note 13 Pro 5G'de fiyatına göre performanslı denebilecek bir cihaz değil. 7S gen 2 nedir ya? Hani işlemciden kısıp diğer yerleri yükseltmiş desem yine tamam ama fiğer yerleride olması gerektiği gibi. Bir de üstüne bu cihaz içinde One UI, magic OS barındıran cihazlarla kapışabileceğini sanıyor.

Yurt dışı cihaz isteseydi belirtirdi ks.

Evet MIUI de olabiliyorta ikisi de çöp diyebileceğimiz optimizasyona sahipken ne fark eder? Bak reklam demiyorum reklam olsun yine ama rezalet gibi yazılım. Optimizasyonun yokluğu o kadar belli ki.
Bu cihazı kullandınız mı? Gerçekten
Note 13 pro 4G yi.
Yoksa sagda solda okuduğunuz reklam var , optimizasyon kötü mesajlarını kopyala-yapıştırmı yapıyorsunuz?

Tekrar söylüyorum x markanın y modeli .. sorun olabilir.
Bunu yazılımla, güncelleme ile giderilmesi mümkün ama siz kullanmadığınız hatta elinize olmadığınız cihaz hakkında yorum yapıyorsunuz.
Kardeşim/Abicim bende aynısı var aldım..sorunlar oluştu dersen çözümü paylaşabilirim.
Yoksa sizde zamanında Redmi note 8 veya Redmi note 10 mu kullandınız pişman oldunuz?
Bilemiyorum..
Ben 10.500₺ MTK g99u olsada Orjinal 12gb ram (+12gb kadar sanal ram desteği)-512gb depolama alınabilir diyorum.
MTK çok iyi, çok güçlü, oyun telefonu değil ama 3-5 oyun yükledim kasma,donma, ısınma yapmadı!!!
Şuan bu mesajı size Redmi Note 13 Pro 4G den yazıyorum.....
Optimizasyon sorunu karşılaşmadım.
Cihazı alalı 3 ay dan fazla oldu.
Haftalık depolama temizliği yaparım.
Kullandığım tarayıcı Vivaldi+Chrome.
Ayarlar-Gizlilik-Depolama-Verileri sil.
Bakın bakalım uygulama nasıl açılıyor çalışıyor....
Screenshot_2024-12-09-08-40-09-293_com.android.chrome-edit.jpg

Screenshot_2024-12-09-08-40-32-823_com.android.chrome.jpg

Bu işlem sadece 5 saniyenizi alıyor...

Screenshot_2024-12-09-08-42-27-980_com.vivaldi.browser.jpg

Hepsi bu kadar.
Dediğim gibi reklam olayı tamamen bitti.
HyperOs geçip pisman olan var, Geçmedim.
Zorunlu değil yani .. şuan sorun yok..
Screenshot_2024-12-09-08-45-55-223_com.miui.cleaner.jpg

Mesela kaç kişi bu uygulama biliyor, Kullanıyor? Ben haftada 1 kez kullanıyorum..

Son düzenleme:
Bu kadar da Xiaomi fanboy olmaya gerek yok diye düşünüyorum. İstediğiniz kadar yok 12 GB RAM var, yok 512 GB depolama var vs. diyerek Xiaomi'yi övseniz bile bu cihazın, kullanılan işlemcinin ve reklamlı arayüzün kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Belki hatanızı fark edip özür dilersiniz diye bekledim ama siz hâlâ fanboyluğa devam ediyorsunuz. Tekrar söylüyorum ben bilgilerime ve kaynaklarıma güveniyorum. Hangi cihaz iyi, hangisi kötü sizden daha iyi biliyorum. Sizin gibi sürekli kopyala-yapıştır yaparak "ben Redmi Note 13 Pro 4G'yi kullanıyorum, 1 tane bile reklam yok ve ısınmıyor" demiyorum. Ben insanların doğru şekilde bilgilenmesi için taraf tutmaksızın gerçekleri konuşuyorum fakat siz ise sanki Xiaomi'den para kazanıyormuş öve öve bitiremediniz. @ibo4techno

Optimizasyon demek;
Cihazın genel olarak çalışması, ısınması kasmaması pil performansı güvenliği demek.

Genelleme diye birşey var.
Ben ezbere Samsung A35 kötü ısınıyor oyun açmıyor demiyorum.
Çünkü şuan kullanmıyorum.
Kullanmadığım ürünü 3-5 kişi olumsuz yorum yazsa bakın Samsung alınmaz o para verilmez diye yazmam.
Kendi kullandığım telefonu siz kullanmayıp genelleme ile yorum yapıyorsunuz.
Bende kullanan ben miyim siz misiniz diyorum!!!
Ben telefon satıcısı değilim.
Ben MTK işlemcisi süper demedim!!
Ama 10.500₺ ye 12 ram 512 hafızalı bir cihaz bundan iyi daha güçlü işlemcili performanslı bulunmaz dedim.

Her gün teknoloji takip edemiyorum.
Aynı fiyata şu ürün var.
Ram 12 işlemcisi daha iyi..
Fiyati 10-11.000 derseniz paylaşın marka modeli lütfen ...
------------------------------------------------
Telefonumu övmuyorum .
Reklam almıyorum,Telefonumu satmıyorum.
Hatta alacak olana benim cihazı değil bir üst modeli alsın diyorum..iyi okuyun.
Hem sizle @GucukBey Leon Dayı anlatmak istediğim genel ezbere yazmayın.
-------------------------------------------------
Ben kullanıyorum ve diyorum ki;
Kasma donma yok yok yok
Isınma yok
HyperOs zorunlu degil
Reklam yok
Cihaz şuan elimde ve kullanıyorum.

Yani x markasının kullanmadığım Y modeli hakkında kötüleme yapmıyorum.
Bizzat 4-6 ay belki daha fazla süredir elimde olan kullandığım cihazımı anlatıyorum.

Neyi ısrarla anlamak istemiyorsunuz?
Ben ne yazılım ne donanım olarak sorunla karşılaşmadım!!
67w hızlı şarj
45 dakika full dolum
12gb ram+ Sanal bellek 12gb kadar
512gb depolama sunuyor.
Bence 10.500₺ Türkiye garantili alınabilir cihaz.
---------------------------------------------
Israrla yazma sebebim cihazı kullanmayıp
Ya Redmi çöp
ya MTK çöp
Bol reklam var
Isınıyor
Kasıyor,Donuyor demeniz.

Elinize alın bakın kullanın kendiniz veya arkadaşınızda varsa eğer dersiniz ki mesela;
Kamerası 200mp değil bakın kullanmadan ezbere yazmak yorum yapmak farklı..

Bizzat kendim kullanıyorum yorum yapıyorum buda farklı birşey.
Ben Redmi note 12 kullanmıyorum.herhangi bir yere konuya redmi note 12 alınmaz, ısınıyor, kasıyor,donuyor,reklam var, optimizasyon sorunu var diyemem..

Birilerinin başına gelmis olabilir ama bu demek değil ki her cihaz sorunlu.
Reklam nasıl kapatılır bilmeyen birine gel anlat!
-----------------------------------------
Daha düne kadar herkes Samsung Exynos çöp işlemci diyordu ben yorum yapmıyorum.
Kullanmadım,Oyun performans bilmiyorum!
Isınma olduğunu duydum ama ne kadar ısınıyor belli oyunlarda ısınıyor mu bilmiyorum!!

Geçen yıllarda insanlar ellerindeki telefonlari satarken ısrarla (S20-s21-s22) koskoca Snapdragon versiyonu diye yazıyor.
Yani Samsung Exynos Snapdragon kadar güçlü değil.
Ama ben Samsung çöp demiyorum, Exynos almam diyorum sadece benim fikrim..

Son düzenleme:
Optimizasyon demek;
Cihazın genel olarak çalışması, ısınması kasmaması pil performansı güvenliği demek.

Genelleme diye bir şey var.
Ben ezbere Samsung A35 kötü ısınıyor oyun açmıyor demiyorum.
Çünkü şu an kullanmıyorum.
Kullanmadığım ürünü 3-5 kişi olumsuz yorum yazsa bakın Samsung alınmaz o para verilmez diye yazmam.
Kendi kullandığım telefonu siz kullanmayıp genelleme ile yorum yapıyorsunuz.
Bende kullanan ben miyim siz misiniz diyorum!
Ama 20 yıldır teknoloji ile ilgileniyorum.
Ben MTK işlemcisi süper demedim!
Ama 10.500₺ ye 12 RAM 512 hafızalı bir cihaz bundan iyi daha güçlü işlemcili performanslı bulunmaz dedim.
Her gün teknoloji takip edemiyorum.
Aynı fiyata şu ürün var.
RAM 12 işlemcisi daha iyi.
Fiyati 10-11.000 derseniz paylaşın marka modeli lütfen...
------------------------------------------------
Telefonumu satmıyorum.
Hatta alacak olana benim cihazı değil bir üst modeli alsın diyorum. İyi okuyun.
Hem sizle @GucukBey Leon Dayı anlatmak istediğim genel ezbere yazmayın.

Bende telefon satıcısı değilim, cihazın fiyatı da 10, 500TL depil. PttAVM gibi bir siteden trlefon alma riskini almayacaksan tabii. Cihaz A35 ile benzer fiyatlarda.

Ben kullanıyorum ve diyorum ki;
Kasma donma yok yok yok
Isınma yok
HyperOS zorunlu degil
Reklam yok
Cihaz şu an elimde ve kullanıyorum.

Peki ya durum senin kullanma yükünle alakalı olabilir mi? Cihazı yükse sokuyor musun, ne zaman aldın cihazı? Isınma neye göre yok? Bu soruları kendine sor bir. Ben kullanıyorum cihaz iyi o zaman iyidir mantığının saçma olduğunu anlamıyor olmanın sebebi kendi cihazın olduğu için kötülenmesini istemiyorsun.

Yani X markasının kullanmadığım Y modeli hakkında kötüleme yapmıyorum.
Bizzat 4-6 ay belki daha fazla süredir elimde olan kullandığım cihazımı anlatıyorum.

Neyi ısrarla anlamak istemiyorsunuz?
Ben ne yazılım ne donanım olarak sorunla karşılaşmadım!
67W hızlı şarj
45 dakika full dolum
12 GB RAM+ Sanal bellek 12 GB kadar
512 GB depolama sunuyor.
Bence 10.500₺ Türkiye garantili alınabilir cihaz.
Israrla yazma sebebim cihazı kullanmayıp
Ya Redmi çöp
Ya MTK çöp
Bol reklam var
Isınıyor
Kasıyor, Donuyor demeniz.

12 GB RAM var ama LPDDR4X. Yani 8 GB LPDDR5 RAM'li A35'in dengi hatta altı bir RAM gücü demek bu. Kimsenin MTK çöp dediği yok ama Redmi çöp mü? Evet. Çöp değil ama kötü. Yazılımı yüzünden işkence çeken bir cihaz. MIUI'da HyperOS içinde geçerli.
Aynı donanıma sahip bir Xiaomi ile sallıyorum bir Honor, samsung, oppo karşılaşınca neden Xiaomi onların yarısı kadar ekran süresi veriyor? Veya neden Xiaomi daha çok ısınıyor? Veya nedense Xiaomi cihaz ilk bakıyorsun 700bin antutu 5.ay bakıyorsun 600bin. Hiç merak ettin mi?
Elinize alın bakın kullanın kendiniz veya arkadaşınızda varsa eğer dersiniz ki mesela;
Kamerası 200MP değil bakın kullanmadan ezbere yazmak yorum yapmak farklı.

Kamerası fiyatındaki A35'ten hatta A25'ten kötü. MP bir anlam ifade etmiyor cümlesini kanıtlar nitelikte bir cihaz.

Bizzat kendim kullanıyorum yorum yapıyorum bu da farklı bir şey.
Ben Redmi Note 12 kullanmıyorum. Herhangi bir yere konuya Redmi Note 12 alınmaz, ısınıyor, kasıyor, donuyor, reklam var, optimizasyon sorunu var diyemem.

Bizzat kendin kullanman anlam ifade etmez. Genele baktığımızda bu cihazın kamerası iyi mi? Hayır. Yazılımı iyi mi? Çöp. Kasası? Dayanıksız. Hızlı şarjı? Bak bu iyi. Ekran? Fiyatındakilerden kötü. Çekim teknolojisi? Eski.
Senin beklentilerin epey düşük.

Birilerinin başına gelmis olabilir ama bu demek değil ki her cihaz sorunlu.
Reklam nasıl kapatılır bilmeyen birine gel anlat!
Daha düne kadar herkes Samsung Exynos çöp işlemci diyordu ben yoruk yapmıyorum.
Kullanmadım, Oyun performans bilmiyorum!
Isınma olduğunu duydum ama ne kadar ısınıyor belli oyunlarda ısınıyor mu bilmiyorum!
S20-S21-S22 insanlar telefon satarken koskoca Snapdragon versiyonu diye yazıyor.
Yani Samsung Exynos Snapdragon kadar güçlü değil.
Ama ben Samsung çöp demiyorum, Exynos almam diyorum sadece benim fikrim.

S21 serisinde kullanılan Snapdragon 888'de Exynos versiyondan fazla ısınıyordu. S22 serisinde kullanılan Snapdragon 8 gen 1 Exynos 2200'den daha çok ısınan ve performans kısan bir işlemci. S20 serisindede Exynos daha emekleme aşamasındaydı. Şu an mesela S24 serisinde kullanılan Exynos 2400 gayet iyi veya A35 ile 55'te kullanılan Exynos'larda fiyatının karşılığını veriyor. Exynos 1380 dediğimiz işlemci (A35'inki) MTK99'u ezer pestilini çıkarır. Hatta Exynos 1280 bile daha güçlü MTK99'dan. Kamera olarak A35 daha iyi. Kasa, sertifika, yazılım, yazılım desteği, optimizasyon, uzun vade kullanım, pil, işlemci, ekran olarak da A35 daha iyi. Bu daha neyin tartışması? A35 alabiliyorlen Redmi almayacak herhalde.
Bak seni suçlamıyorum, muhtemelen fazla ilgili veya bilgili değilsin(attığın kanıtlar, SS'ler ve yorumlarından belli) ve sadece deneyimini paylaşıyorsun ama senin deneyimin çok giriş seviyesi olmalı. Ya da önceki telefonun çok kötüydü ve buna geçince seni etkiledi ama durum sandığından daha beter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı