Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ güncelleme almıyor

• Konuyu başlatan N4BA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 139

N4BA

Centipat
Daha fazla  
Normal şartlarda diğer Xiaomi modelleri HyperOS 3 güncellemesini almış. Hatta okuduğum bazı konularda bu telefonun da aldığı yazıyor ama bana bir türlü gelmedi. Telefonun modeli Hindistan olarak gösteriyor; bölgeyi Hindistan’a çevirsem bir faydası olur mu, yoksa beklemekten başka çare yok mu?

Normal şartlarda diğer Xiaomi modelleri HyperOS 3 güncellemesini almış. Hatta okuduğum bazı konularda bu telefonun da aldığı yazıyor ama bana bir türlü gelmedi. Telefonun modeli Hindistan olarak gösteriyor; bölgeyi Hindistan’a çevirsem bir faydası olur mu, yoksa beklemekten başka çare yok mu?
Telefonunuz yurtdışı mı?

Fake Rommu Hocam Bende india ROM var aktif olarak güncelleme alıyor

Fake Rommu Hocam Bende india ROM var aktif olarak güncelleme alıyor
Hocam, inanın ki o konuda hiçbir fikrim yok. Telefon ımeı’si kapanınca yaklaşık bir hafta telefoncuda kaldı doğrusunu mu attı, yanlışını mı bilmiyorum. Kapanmadan önce ağustos aylarında güncelleme almıştı, benimki ondan sonra ‘mevcut güncelleme yok’ demeye başladı.

Kendi düşünceme göre, IMEI yapıldıktan sonra ufak güncellemeler bile gelmediğine bakılırsa fake ROM atılmıştır.

Telefon Çin sürüm olduğu için Hindistan romu atılarak Türkçe'leştirilmiş. Geçmiş olsun Fake ROM kullanıyorsunuz.
Hocam, konuyu tekrardan aydınlatayım: Normalde sonu xm olanlar orijinal ROM’lu olmuyor mu? Benimkinde sonu ınxm diye bitiyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı