Xiaomi Redmi Note 14 vs. Redmi Note 10 Pro

MrUnknown

Decapat
Daha fazla  
Şu anki telefonum Redmi Note 10 Pro, 8 GB RAM ve 128 GB depolaması var. Almayı düşündüğüm telefon Redmi Note 14, 8 GB RAM ve 256 GB depolamalı. 14 gözüme hoş geliyor (Pro'su değil), minimal boyut falan, batarya ömrü olsun, işlemci farkı falan... Arada kaldım, hangisi daha iyi ya da ne kadar fark var, değer mi? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anki telefonum Redmi Note 10 Pro, 8 GB RAM ve 128 GB depolaması var. Almayı düşündüğüm telefon Redmi Note 14, 8 GB RAM ve 256 GB depolamalı. 14 gözüme hoş geliyor (Pro'su değil), minimal boyut falan, batarya ömrü olsun, işlemci farkı falan... Arada kaldım, hangisi daha iyi ya da ne kadar fark var, değer mi? Yardımcı olur musunuz?

O fiyata A16 al daha iyi. Redmi alınmaz.

O fiyata A16 al daha iyi. Redmi alınmaz.

Abartmayın hocam.

Pek fark yok ikisi arasında.

S24 alın hocam bence. Ha Xiaomi alacaksınız Redmi Note 14 çünkü daha iyi performansı var ve daha fonksiyonlu.

Fiyat olarak S24 nerede redmi Note 14, 10 Pro nerede?

Konu Sahibi'nin bütçesini bilmiyorum. Bütçesi bayağı varsa çöp Redmi alacağına S24-S25 falan alsın. Tabii bütçeyi söylerse daha iyi yardımcı olurum konu sahibine.

Bütçesi çok yüksek olsa Redmi Note 14 ve Redmi Note 10 Pro'nun arasında kalmazdı diye düşünüyorum.

Bende resmi 14 var, cihazdan çok memnun değilim ama fiyatına göre alınabilecek en iyi telefonlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı