Xiaomi Redmi Note 4 KVK garantisiyle alınır mı?

Daha fazla  
1000-1200 TL'ye alınabilecek f/p ürünü telefon arıyorum ve araştırmam sonucu Redmi Note 4'ü buldum fakat bunu KVK garantisiyle alınır mı?
Bazıları Xiaomi telefonlarda kronik arızaların olduğunu belirtmişler. Sizce bu doğru mu? Özellikle Ghost Screen. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar çevremden ve ailemden birçok kişiye Xiaomi telefon tavsiye ettim ve aldırdım. Kronik bir sorun ile karşılaşmadım. Son olarak birkaç hafta önce babam için Snapdragon 625 işlemcili olan Red Mi Note 4 aldık. Telefon kamerası dışında çok iyi. Tabi bu kameradan ne beklediğinize göre değişir, muadil fiyatta satılan popüler marka telefonların birçoğundan iyidir yine de. Genel malzeme kalitesi, hızı, parmak izi sensörü vs. gayet başarılı. Telefonun en önemli özelliği işlemcinin düşük enerji tüketimi ve bunu daha da pekiştiren batarya boyutu. Telefonu babam kullandığı için şarjı abartısız 5-6 gün gidiyor. Günlük kullanım ve ufak tefek internet kullanımı ile tabi ki. Ekran konusuna gelecek olursak; panel kalitesi olarak yine aynı markanın Mi 5S modeli ile kıyaslanamaz ama yeterli düzeyde bir ekran kalitesi var. Yanık vs. durumu şu ana kadar olmadı, diğer Xiaomi kullanan arkadaşlarımda da böyle bir duruma rastlamadım.

Peki sizce 1200 TL verip, KVK Garantili Note 4 almak mı mantıklıdır, yoksa 1350 TL verip, Delta garantili mi 5S mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeye güvenin KVK'ya güvenmeyin. Bir kere işimiz düştü, servislik olduk, para iadesini alana kadar anamız ağladı desek yeridir. KVK'yı önermiyorum. Mümkünse bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…