Xiaomi Redmi Note 4 KVK garantisiyle alınır mı?

Xiaomi Mi6 almıştım. Aldıktan 2 gün sonra servise verdim. Ekranda ışık sızması vardı. Servis suçu bana attı. Bi daha ithalat garantili telefona tövbe ettim. 2000 TL benim için çöp olmuştu. O şekilde kullanamadım. Çok gözüme batıyordu. Ben de zararına durumunu belirterek elden çıkardım. Telefon iyiydi ama garanti 5 para etmiyor. En üst modelini aldım. Sonuç hüsran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ana kadar çevremden ve ailemden birçok kişiye Xiaomi telefon tavsiye ettim ve aldırdım. Kronik bir sorun ile karşılaşmadım. Son olarak birkaç hafta önce babam için Snapdragon 625 işlemcili olan Red Mi Note 4 aldık. Telefon kamerası dışında çok iyi. Tabi bu kameradan ne beklediğinize göre değişir, muadil fiyatta satılan popüler marka telefonların birçoğundan iyidir yine de. Genel malzeme kalitesi, hızı, parmak izi sensörü vs. gayet başarılı. Telefonun en önemli özelliği işlemcinin düşük enerji tüketimi ve bunu daha da pekiştiren batarya boyutu. Telefonu babam kullandığı için şarjı abartısız 5-6 gün gidiyor. Günlük kullanım ve ufak tefek internet kullanımı ile tabi ki. Ekran konusuna gelecek olursak; panel kalitesi olarak yine aynı markanın Mi 5S modeli ile kıyaslanamaz ama yeterli düzeyde bir ekran kalitesi var. Yanık vs. durumu şu ana kadar olmadı, diğer Xiaomi kullanan arkadaşlarımda da böyle bir duruma rastlamadım.
Bu arada,hangi siteden aldınız ve aldığınızda Global Version muydu?

Kılıf, cam ve telefon toplam 970 TL gibi bir fiyata geldi ve genel olarak çok memnunum, kendim Moto G4 Plus kullanıyorum, Note 4 bu telefondan çok daha iyi. Ama ben kamera özelliklerinden dolayı G4 Plus kullanıyorum, yoksa Note 4 her türlü daha iyi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı