Xiaomi Redmi Note 4 vs Huawei P9 Lite 2017

Bende bu ikili arasında çok kalmıştım 1 ay önce şuan p9 lite 2017 aldım ve gayet memnunum telefonumdan. Kamera hız batarya vs. Gayet tatmin edici ve kâfi. Xiaomi redmi note 4 daha çok almak istiyordum fakat garanti konusunda sıkıntımız var oda ithalatçı garantili olduğu için KVK ya henüz redmi note4 ler garanti altına girmedi diye biliyorum diğer düşük modelleri girdi ama p9 lite 2017 yi öneririm

İnternette araştırdığıma göre P9 Lite'da uygulamaları SD karta aktaramıyormuşuz. Doğru mudur? 32GB'lik modeli de yokmuş :/

@Plyra Batarya tarafında iki kat fark biraz abartı olmuş, ancak daha iyi olduğu kesin. Sen ne yaptın telefon aldın mı?
Dün gidip Sony mağazasında XZ modellerine baktım, Samsung'un A8, J7 gibi modellerine de baktım. Karar vermeme az kaldı, sorduğun için teşekkürler :) Batarya süresi arasında da +%50 fark var.

@Plyra Evet batarya olarak tam o kadar fark var, durumdan haberdar edersin, hangi telefonu alacaksın artık. XZ beğendin mi, tasarımını ben pek sevmiyorum açıkçası, diğer türlü iyi cihaz. A8 2018 modelleri 3000 TL üstü sanırsam onları alma, XZ ve S7 ile yarışacak cinste modeller değil donanım olarak aşırı da pahalı. A8 2018 işlemci olarak S6 gücünde, GPU tarafında ilerleme var yalnız, diğer özellikleri de güzel ama bir amiral gemisi değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı