Xiaomi Redmi Note 6 Pro açılmıyor

Lemieux

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefonuma bir arama geldi fakat o sırada bilgisayarda oyun oynuyordum. Sesi kapansın diye kapama tuşuna bir kere bastım. Oyunum bitince telefonu açmaya çalıştım fakat açılmadı. Herhangi bir tepki vermiyor. Şarjı %90 seviyelerindeydi en son. Şarj taktım yine tepki vermedi. Tabi bu ilk dediğim durumla bağlantılı olmayabilir, ancak en son yaptığım şey buydu. Belki de bir anda kapanmıştır.
Modeli Xiaomi Redmi Note 6 Pro.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonuma bir arama geldi fakat o sırada bilgisayarda oyun oynuyordum. Sesi kapansın diye kapama tuşuna bir kere bastım. Oyunum bitince telefonu açmaya çalıştım fakat açılmadı. Herhangi bir tepki vermiyor. Şarjı %90 seviyelerindeydi en son. Şarj taktım yine tepki vermedi. Tabi bu ilk dediğim durumla bağlantılı olmayabilir, ancak en son yaptığım şey buydu. Belki de bir anda kapanmıştır.
Hiçbir türlü açamıyor musunuz? Kurtarma moduna veya download moduna almaya çalıştınız mı?

Sıkıntı neymiş dostum öğrenebildin mi ? Aynı durum başıma geldi şarjı bitti telefon hiç bir şekilde tepki vermiyor.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı