Xiaomi Redmi Note 7 alınır mı?

Dün teknosa'ya gittim redmi note 7 alacaktım kamerasını beğenmedim a50 aldim

Dün teknosa'ya gittim redmi note 7 alacaktım kamerasını beğenmedim a50 aldim
Eğer Pro modu açmazsanız tabii beğenmezsiniz, Yine de hayırlı olsun kötü tercih yapmışsınız ama..

Arkadaşlar Hepsiburada'dan sipariş verdim. 64 GB'lik olandan. İnşallah iyi çıkar.

Hayırlı olsun, ne kadara aldınız? Ben 1400 liraya aldım mağaza garantili. Tanıdık bir mağazadan aldım ama hint versiyonu her şeyi aynı kamerası 48 mp değil biraz daha düşük o kadar. Global rom deniliyor sanırım o yüklü kutusu vs her şeyi var.

Cumartesi günü aldım şuan 3. şarja koyuşum.

Yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor, örneğin dün gece 11 de şarjdan çıkardım bugün akşam 9 gibi şarja taktım ve şarjım 15 falandı. Çok memnunum telefondan.

Cihaz mükemmel şekilde çalışıyor sadece bende sıkıntı çıktı bataryada o kadar. Kamerası mükemmel, 2-3 gün içerisinde Fotoğraf Makinası ile karşılaştırma yapmıştık Redmi Note 7 daha iyi kareler çıkarmıştı.

Teşekkürler. 2000 TL'ye aldım. Ben kendim Redmi Note 4 kullanıyorum. 900 TL'ye almıştım. Bataryası çok iyi. Bunu ablama aldım.

Bende redmi note 7 yi almayi dusunuyorum ama delta garanti kvk garanti cozemedim fiyat farklari çok farkedermi ki acaba

@Scarheart

Hemen hemen 20 gün geçmiş telefonun şuan durumu nasıl?
Memnun musun?
Kamerası, uygulamalar, ses, mikrofon vb. şeyler de yavaşlama var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…