Xiaomi Redmi Note 7 alınır mı?

Dün teknosa'ya gittim redmi note 7 alacaktım kamerasını beğenmedim a50 aldim
Birçok telefonu karşılaştırdım ve 1.000 - 2.000 TL arasında Meizu X8, Xiaomi Redmi Note 7 ve Huawei P Smart (2019) telefonlarından daha iyisini göremedim. Bence bu üç telefon da fiyatlarını sonuna kadar hak ediyorlar ve bu segmentte iyi iş çıkarıyorlar. Yinede karar verebilmeniz için karşılaştırma sitelerinde karşılaştırın ve inceleme videolarını izleyin.

Dün teknosa'ya gittim redmi note 7 alacaktım kamerasını beğenmedim a50 aldim
Eğer Pro modu açmazsanız tabii beğenmezsiniz, Yine de hayırlı olsun kötü tercih yapmışsınız ama..

Arkadaşlar Hepsiburada'dan sipariş verdim. 64 GB'lik olandan. İnşallah iyi çıkar.

Hayırlı olsun, ne kadara aldınız? Ben 1400 liraya aldım mağaza garantili. Tanıdık bir mağazadan aldım ama hint versiyonu her şeyi aynı kamerası 48 mp değil biraz daha düşük o kadar. Global rom deniliyor sanırım o yüklü kutusu vs her şeyi var.

Cumartesi günü aldım şuan 3. şarja koyuşum.

Yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor, örneğin dün gece 11 de şarjdan çıkardım bugün akşam 9 gibi şarja taktım ve şarjım 15 falandı. Çok memnunum telefondan.

Hayırlı olsun, ne kadara aldınız? Ben 1400 liraya aldım mağaza garantili. Tanıdık bir mağazadan aldım ama hint versiyonu her şeyi aynı kamerası 48 mp değil biraz daha düşük o kadar. Global rom deniliyor sanırım o yüklü kutusu vs her şeyi var.

Cumartesi günü aldım şuan 3. şarja koyuşum.

Yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor, örneğin dün gece 11 de şarjdan çıkardım bugün akşam 9 gibi şarja taktım ve şarjım 15 falandı. Çok memnunum telefondan.
Teşekkürler. 2000 TL'ye aldım. Ben kendim Redmi Note 4 kullanıyorum. 900 TL'ye almıştım. Bataryası çok iyi. Bunu ablama aldım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı