Xiaomi Redmi Note 7 Kaç Sene Gider?

Öncelikle hepinize her bir değerli görüşünüz için çok teşekkür ediyorum. Peki üstte bir kaç arkadaşın dediği gibi şu an bu telefon alınmaz mı? Marka olarak Xiaomi olsun istiyoruz. Ya bu telefonu 1500 civarına alıcağız ya da 2600 civarına Mi 9T alacağız. Tam net bir karar veremedik ayrıca maddiyat konusu ve annemin tam anlamıyla kullanamayacağı bir cihazı boşuna almama olayı da var işin içinde. Kısacası siz olsanız 1000-1700 civarında hangi telefonu önerirdiniz? Cidden fiyatı şu kadar ama yani net eder çok fark var diyebiliceğiniz modeller nelerdir?

Kullanım amacı gündelik işler, e-posta, internete girme, sosyal medya olacak.

Hafzası en az 64 GB olmalı ve kamerası güzel olmalı.

Ben GM5Plus kullanıyorum 3 yılını doldurdu telefon hala donmadan kasmadan kullanıyorum. COD Mobile oynuyorum. Senin telefon en az 5 yıl gider emin olabilirsin.

Ben salak gibi Note 7 aldım 1 ay sonra Note 8 modeli çıktı ve fiyat farkı çok az. Note 8 almanızı tavsiye ederim.
Benzer hataya, zorunluluktan iki kez düştüm. iPhone 4 aldım; iPhone 4S, 3 ay sonra çıktı. 4S, 4'ten 2 kat hızlıydı. iPhone 6S çıktığı hafta 6 almak zorunda kaldım. Tarifemin 12 aylık olması gerekiyormuş. Olmadığı için 6S alamıyordum. 3D touch, 2 kat hızlı işlemci, 12MP kamera, iOS 13 desteği vs. Hepsinden mahrum kaldım.

Uzun zaman kafaya taktım. Hatta konu bile açtım. Şimdi ise kafama takmamayı öğrendim. Bırak elindeki ile mutlu ol. Tamam, iOS 13 alamadım ama ne eksildi hayatımdan? İhtiyacın olmayan şey, 1 lira olsa bile pahalıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı