Custom ROM Xiaomi Redmi Note 8 için CrDroid 10.7 - Android 14

crDroid 10.7 - Android 14
1732997439521.png

⚠️ Önemli Uyarı:
Bozulan SD kartlarınız, USB portlarınız, telefonlarınız veya USB diskleriniz nedeniyle oluşacak herhangi bir hasardan ben ve Technopat.net sorumlu tutulamaz. İşlemi kendi garantiniz kapsamında yapmanız önemlidir.

🛠️Durum ve Hatalar:

• Resmî
  • Geliştirici cihazı geliştirmeyi bırakmış, güncelleme almıyor.
  • Bilinen hata yok, bulursanız aşağıda belirtin.

📥 Kurulum Talimatları:

1. ROM dosyasını telefonun dahili depolamasına atın.
  2. Önceki işletim sisteminizde bulunan PIN, Parmak izini kaldırın.
  3. Telefonu TWRP Recovery moduna alın.
  4. Install butonuna tıklayın.
  5. ROM dosyasını seçin, flaşlayın.
  6. Wipe Data yapın, Reboot System ile bootlayın.

📚 Kaynaklar:

📂 İndirmek için:
crDroidAndroid-14.0-20240819-ginkgo-v10.7.zip

📝Not:
Eğer ki ROM aşırı yavaş indiriliyorsa, Problems Downloading? butonuna basıp IX Australia (Brisbane, Australia, AU) sunucusunu seçin.
Ek olarak hiçbir Xiaomi cihazda recovery yüklerken fastboot flash boot recovery.img KULLANMAYIN! Cihaz brick olacaktır. Bunun yerine fastboot flash recovery recovery.img KULLANIN!

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam A23 hakkında rehber hazırlayabilir misin sana zahmet? A serisinin ilk ve son telefonları hariç optimizasyon çöp. Ana menüde bile zor kullanıyorum telefonu fakat Custom ROM da yok uygun.

Ne güzelmiş bu böyle, hem foruma katkım oluyor hem de konum onaylanıyor :D. Aynı taslaktan devam, tüm ROM paylaşımlarımda aynı taslağı kullanacağım.

Hocam A23 hakkında rehber hazırlayabilir misin sana zahmet? A serisinin ilk ve son telefonları hariç optimizasyon çöp. Ana menüde bile zor kullanıyorum telefonu fakat Custom ROM da yok uygun.
Takıldığınız aşama neresi? Rehbere gerek yok gibi düşünüyorum ancak illa rehber diyorsanız hazırlayabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı