Xiaomi Redmi Note 8 için Custom ROM önerisi

cptn.price4

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Xiaomi Redmi Note 8 4/64 kullanıcısıyım ve mâlum mobil oyun piyasası genişliyor. Warzone Mobile olsun, The Division Resurgance olsun, birçok mobil oyun fakat bu sabah itibarıyla bu söylediğim iki oyunun da desteklemeyi kestiğini gördüm 😔 Acaba bu olay için Custom ROM veya port ROM öneriniz var mı desteklemeyen oyunları açabilmek için? Cihazımın Bootloader kilidini açmıştım önceden, iyi akşamlar.

Stabilitesi nasıldır bilemem ama bugünlere herkes lineageos öneriyor. Kullanımda memnun gördüğüm kadarıyla bir araştırın isterseniz

LineageOS güzel ancak rolling release olduğu için hatalar olabiliyor. Onun yerine ArrowOS önereyim.

Yani desteklemeyen oyunları açar değil mi Warzone Mobile desteklemiyor cihazım açar değil mi ne olursa olsun yöntemi nedir başka amiral gemisi gibi bir modelmi gösteriyor hocam.

Stabilitesi nasıldır bilemem ama bugünlere herkes LineageOS öneriyor. Kullanımda memnun gördüğüm kadarıyla bir araştırın isterseniz.

Redmi Note 8'i desteklemeyen bütün oyunlar açılır değil mi hocam.

Hocam burada tam olarak neden desteklemediğini bilmeden yorum yapamayız. Mesela android sürümü yüzüünden desteklemiyordur, yada ram gibi donanım parçaları yüzünden. Android sürümü gibi yazılımsal sorunlar nedeniyle desteklemiyor ise çare olabilir ama donanım sorunu ise çare olmayacaktır.

Hocam burada tam olarak neden desteklemediğini bilmeden yorum yapamayız. Mesela Android sürümü yüzüünden desteklemiyordur, ya da RAM gibi donanım parçaları yüzünden. Android sürümü gibi yazılımsal sorunlar nedeniyle desteklemiyor ise çare olabilir ama donanım sorunu ise çare olmayacaktır.

Donanım anlamında desteklemiyor maalesef fakat bazı kullanıcılar ROG Phone 5 Ultimate port ROM'u kurmuş Redmi Note 8'e benim için inceler misiniz işi bilen birisiniz yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı