Xiaomi Redmi Note 8 için hangi şarj aleti kullanılmalı?

ast0fraz

Decapat
Herkese merhaba, önceki şarj aletim bozulduğu için yenisini almaya karar verdim. Cihazım Xiaomi Redmi Note 8. Önceki şarj aletime baktım ve modelinin MDY-09-ew olduğunu gördüm. 10 watt gibi bir güç veriyor ama telefonun özelliklerinden baktığımda 18 watt hızlı şarj desteklediği yazıyor. Bunun üzerine araştırdım ve 18 watt veren başka Xiaomi cihazın şarj aletini buldum. Modeli MDY-10-ef. Orijinal şarj aleti yerine başka bir telefonun şarj aleti olan MDY-10-ef kullansam bir sorun olur mu? Sizce hangisini kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, önceki şarj aletim bozulduğu için yenisini almaya karar verdim. Cihazım Xiaomi Redmi Note 8. Önceki şarj aletime baktım ve modelinin MDY-09-ew olduğunu gördüm. 10 watt gibi bir güç veriyor ama telefonun özelliklerinden baktığımda 18 watt hızlı şarj desteklediği yazıyor. Bunun üzerine araştırdım ve 18 watt veren başka Xiaomi cihazın şarj aletini buldum. Modeli MDY-10-ef. Orijinal şarj aleti yerine başka bir telefonun şarj aleti olan MDY-10-ef kullansam bir sorun olur mu? Sizce hangisini kullanmalıyım?
Sıkıntı olmaz eğer xiaominin adaptörüyse. Başka almana gerek yok. Şimdi olayı anladım, evdeki başka adaptörü kullancaksın sandım. Orijinal değilse sıkıntı olabilir internetteki, bazıları çakma oluyor telefonunu bozabilir. O yüzden orijinal almanı öneririm. Gidip mağazalardan alırsan daha iyi olabilir. 18 watt destekleyen sadece, telefonun 18 watt destekliyor sadece, fazla güçlü almana gerek yok.

Sıkıntı olmaz eğer Xiaomi'nin adaptörüyse. Başka almana gerek yok. Şimdi olayı anladım, evdeki başka adaptörü kullancaksın sandım. Orijinal değilse sıkıntı olabilir internetteki, bazıları çakma oluyor telefonunu bozabilir. O yüzden orijinal almanı öneririm. Gidip mağazalardan alırsan daha iyi olabilir. 18 watt destekleyen sadece, telefonun 18 watt destekliyor sadece, fazla güçlü almana gerek yok.

Anladım, cihazın kutusundan çıkan ilk şarj aleti 10 wattlıktı bunu kastetmiştim. 18 wattlık alıyorum o zaman ama benim cihazıma uygun mu bilmiyorum. Sorun çıkarmaz değil mi? İllaki 10 wattlık almama gerek yok yani?

Anladım, cihazın kutusundan çıkan ilk şarj aleti 10 wattlıktı bunu kastetmiştim. 18 wattlık alıyorum o zaman ama benim cihazıma uygun mu bilmiyorum. Sorun çıkarmaz değil mi? İllaki 10 wattlık almama gerek yok yani?
18 watt destekliyor, sıkıntı çıkarmaz, orijinal alman senin için iyi olur.

18 watt destekliyor, sıkıntı çıkarmaz, orijinal alman senin için iyi olur.
18 watt alsan biraz daha hızlı dolar. 10 wattliktan pek farkı olmaz. Genede mağazadan alacaksan sormanı öneririm oradaki bilgili kişilere.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı