Xiaomi Redmi Note 8 Pro Wi-Fi Yavaşlığı

Daha fazla  
7 aydır Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Modemimde 2.4 GHz ve 5GHz seçenekleri mevcut fakat Wi-Fi bağlı olduğu halde mesajımın gitmemesi vb. gibi durumlar ortaya çıkmasından dolaylı durumdan sıkıntı çekiyorum. İnternette çözümlerini araştırdım Mi Band 4'ün Bluetooth sinyalleri ile çakıştığından Bluetooth kapatın gibisinden çözümler önerilmiş ve işe yaramış fakat ben herhangi bir saat vs. gibi cihazıma bağlı bir şey kullanmıyorum. Bilen varsa yazılım mı yenilemem gerekli yoksa başka bir şeyi mi yenilemem gerekecek? Yardımcı olup olamayacak herkese şimdiden teşekkürler, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Note 8 kullanıyorum normalde 24 Mbps alıdığım internet ile telefondan 5-7 Mbps alıyordum telefonu sıfırladıktan sonra 20-21 Mbps almaya başladım sıfırlamanı öneririm.

Rica ederim
Merhaba bu konu kafama takıldı biraz araştırma yaptım ve nedenini buldum. İnternet bluetooth açık iken yavaşlıyor bunun sebebi ise bağlantı Ghz si ile alakalı. Çoğu bluetoothlu cihaz 2.4 ghz bandında çalışıyor. Modemden de 2.4 ghz hızında internet geliyor. Bu yüzden bluetooth açık iken internet hızı yavaşlıyor. Bu Redmilerin bir sorunu iphone ile denedim böyle bir sorun yok. Bluetoothu kapatıp hız testi yaparsan sende görebilirsin. Ben bu konudan çok çektim inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Screenshot_2020-05-30-22-32-56-486_org.zwanoo.android.speedtest.jpg
Screenshot_2020-05-30-22-33-39-869_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı