Xiaomi Redmi Note 8 Pro'da theme klasörü nerede?

Donatus36

Hectopat
Daha fazla  
Theme editörden theme eklemek istiyorum fakat theme klasörünü bir türlü bulamadım. MIUI sürümü 12.5.8 telefon modeli ise Xiaomi Redmi Note 8 Pro.

Not: MIUI klasöründe yok boşuna yazmayın.

1. Telefonunuzdaki Dosya Yöneticisi uygulamasını açın.
  2. Yönetici izni istendiğinde, izin verin.
  3. Ayarlar bölümüne gidin.
  4. "Gelişmiş" sekmesine tıklayın.
  5. "Gizli dosyaları göster" seçeneğini açın.
  6. MIUI klasörünü bulun ve açın.
  7. "Themes" klasörünü bulun ve açın.
  8. Burada, yüklü olan tüm temaların klasörlerini bulacaksınız. Bu klasörlerin içindeki "theme.mtz" dosyaları, yüklediğiniz temanın dosyalarıdır.
Eğer "Themes" klasörünü bulamazsanız, aynı adımları uygulayarak "com.android.thememanager" klasörüne gidin ve burada "Themes" klasörünü arayın. Bu klasörde de temaların klasörleri bulunur.

Temaları düzenlemek veya yeni bir tema eklemek için, "Themes" klasörüne doğrudan dosya atamayın. Bunun yerine, Theme editörü aracılığıyla tema yüklemek daha güvenlidir ve daha iyi sonuçlar verebilir.
Chat GPT ye sordum böyle dedi hocam bi araştırın yine de

1. Telefonunuzdaki dosya yöneticisi uygulamasını açın.
  2. Yönetici izni istendiğinde, izin verin.
  3. Ayarlar bölümüne gidin.
  4. "Gelişmiş" sekmesine tıklayın.
  5. "Gizli dosyaları göster" seçeneğini açın.
  6. MIUI klasörünü bulun ve açın.
  7. "Themes" klasörünü bulun ve açın.
  8. Burada, yüklü olan tüm temaların klasörlerini bulacaksınız. Bu klasörlerin içindeki "theme. Mtz" dosyaları, yüklediğiniz temanın dosyalarıdır.
Eğer "themes" klasörünü bulamazsanız, aynı adımları uygulayarak "com. Android. Thememanager" klasörüne gidin ve burada "themes" klasörünü arayın. Bu klasörde de temaların klasörleri bulunur.

Temaları düzenlemek veya yeni bir tema eklemek için, "themes" klasörüne doğrudan dosya atamayın. Bunun yerine, theme editörü aracılığıyla tema yüklemek daha güvenlidir ve daha iyi sonuçlar verebilir.
Chat GPT'ye sordum böyle dedi hocam bir araştırın yine de.

Yaptım hocam sağ olun başka bir theme editör indirdim oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı