Xiaomi Redmi Note 8 vs Mi 9T

emirhanxcnm

Decapat
Daha fazla  
Selam, şu anki telefonum Redmi Note 8 ve Mi 9T'ye geçmek istiyorum. Telefon bayağı eskidi, degistirmek gerek ve bu mi 9T'yi annem kullanıyordu. Yolda eve giderken düşmüş ve ekran komple pert oldu. Gittik orijinal ekran taktırdık. 6 GB RAM ve 128 GB depolama var, AMOLED ekran. Sizce degiştireyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, şu anki telefonum Redmi Note 8 ve mi 9T'ye geçmek istiyorum. Telefon bayağı eskidi, degistirmek gerek ve bu mi 9T'yi annem kullanıyordu. Yolda eve giderken düşmüş ve ekran komple pert oldu. Gittik orijinal ekran taktırdık. 6 GB RAM ve 128 GB depolama var, AMOLED ekran. Sizce degiştireyim mi?

Mi 9T iyidir hocam geçebilirsiniz PUBG'da mi 9T Pro bildiğim 60 FPS alıyor mi 9T de alır 45 30 oynuyorsanız taabi. Oynamıyorsanız oyun günlük aktivite Instagram falan derseniz Redmi Note 8 de sizi götürür.

Mi 9T iyidir hocam geçebilirsiniz PUBG'da mi 9T Pro bildiğim 60 FPS alıyor mi 9T de alır 45 30 oynuyorsanız taabi. Oynamıyorsanız oyun günlük aktivite Instagram falan derseniz Redmi Note 8 de sizi götürür.

PUBG bağımlısı değilim PUBG oynamıyorum 3D oyunlar oynuyorum Note 8 eskidi ve kasıyor kamerası çok kötü sence değiştirmeli miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı