Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 2 Şubat 2024 #21 Silinen üye dedi: Xiaomi telefonlarda C ve A serilerine hiç bulaşmayın hocam. Yazılım berbat olur donanım berbat olur kalite 0 olur. Note 8 daha iyi bir seçenek olacaktır. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi A ve C serilerine asla bulaşılmaz. Düz Redmi serisine de pek bulaşılmaz ama bütçe darsa tercih edilebilir. Redmi Note serisi alınır yazılım ve malzeme kalitesi açısından bu modellerden daha iyiler. @Silinen üye hocam neden "hahaha" attığınızı sorabilir miyim? Son düzenleme: 2 Şubat 2024
Silinen üye dedi: Xiaomi telefonlarda C ve A serilerine hiç bulaşmayın hocam. Yazılım berbat olur donanım berbat olur kalite 0 olur. Note 8 daha iyi bir seçenek olacaktır. Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Redmi A ve C serilerine asla bulaşılmaz. Düz Redmi serisine de pek bulaşılmaz ama bütçe darsa tercih edilebilir. Redmi Note serisi alınır yazılım ve malzeme kalitesi açısından bu modellerden daha iyiler. @Silinen üye hocam neden "hahaha" attığınızı sorabilir miyim?
6 614321 Decapat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 11 Çözümler 1 2 Şubat 2024 #22 Talo16 dedi: Orası cihazın test ekranını açar ancak normalde ses yoksa eğer oradan da gelmez zaten. Ayrıca ##64663## kodu ile o menüye erişebilirsiniz bu arada. Yukarıda yazılan kod yanlış. Genişletmek için tıkla... Dogrudur hocam baska bi konudan aldim. Zaten C serisi telefonlar fabrikadan ciktigi andan itibaren yazilim sikintisi cekiyolar arkadasimdan biliyorum.
Talo16 dedi: Orası cihazın test ekranını açar ancak normalde ses yoksa eğer oradan da gelmez zaten. Ayrıca ##64663## kodu ile o menüye erişebilirsiniz bu arada. Yukarıda yazılan kod yanlış. Genişletmek için tıkla... Dogrudur hocam baska bi konudan aldim. Zaten C serisi telefonlar fabrikadan ciktigi andan itibaren yazilim sikintisi cekiyolar arkadasimdan biliyorum.