Xiaomi Redmi Note 8 vs Xiaomi Redmi 10C

Nasıl yapılır bilmiyorum ama link bırakayım.
Konu yok hocam.
1706831299931.png

Redmi 10C kullanıyorum. Oyun için telefon değil zaten bariz gerek fiyatı olsun gerek de işlemcisi. Kamerası özellikle berbat. Yazılım olarak da önermediğim bir markadır. Bunun yerine 2.el Samsung telefonlara veya biraz daha bürtçe arttırıp sıfır fıyatına değecek ürünlere bakmak iyi olacaktır. Zamanında bende bütçeden dolayı bunu almıştım. Tabii o zamanlar araştırdığım bir telefon vardı o olmayınca direkt almak zorunda olduğum için almıştım. Yoksa şimdi ki gibi hata yapmazdım. Şimdilerde Allah nasip ederse birkaç ay sonraya S23 veya S23 FE düşünüyorum. Donanım ve yazılım olarak Samsung gayet başarılı. Bu arada başka konulara mesajınızı iletmeyin. Yasaktır. Oradan gördüm fakat etik bir davranış değil.

Redmi 10C kullanıyorum. Oyun için telefon değil zaten bariz gerek fiyatı olsun gerek de işlemcisi. Kamerası özellikle berbat. Yazılım olarak da önermediğim bir markadır. Bunun yerine 2.el Samsung telefonlara veya biraz daha bürtçe arttırıp sıfır fıyatına değecek ürünlere bakmak iyi olacaktır. Zamanında bende bütçeden dolayı bunu almıştım. Tabii o zamanlar araştırdığım bir telefon vardı o olmayınca direkt almak zorunda olduğum için almıştım. Yoksa şimdi ki gibi hata yapmazdım. Şimdilerde Allah nasip ederse birkaç ay sonraya S23 veya S23 FE düşünüyorum. Donanım ve yazılım olarak Samsung gayet başarılı.

Sağ ol un hocam teşekkür ederim.

Konu onaylansın öyle bir çözüm yolu buluruz hocam.

Sağ ol un hocam teşekkür ederim. İyi geceler.

1 ay önce 6000 TL'ye Redmi 10C aldım ama telefon düne kadar sağlamdı şu an ses gelmiyor biri yardım edebilir mi?

Açtığım konunun açıklaması yukarıda hocam.

Bütçenizi söyledikten sonra gelecek önerileri bekleseydiniz daha iyi olurdu. Sıfır aldıysanız ve donanımsal olduğunu düşünüyorsanız garantiye gönderin.

Merhaba. Bu aralar telefon almayı düşünüyorum ve param da bu iki telefona yetiyor. Sizce hangisi daha iyi?
Xiaomi telefonlarda C ve A serilerine hiç bulaşmayın hocam.
Yazılım berbat olur donanım berbat olur kalite 0 olur.
Note 8 daha iyi bir seçenek olacaktır.
Bütçeniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı