Merhabalar, telefon arıyorum bütçem 1.500TL. Xaomi Redmi Note 8 adlı telefonu almak istiyorum. Lakin biraz düşer mi fiyatı, tam yılbaşı günü indirim yapacak siteler biliyor musunuz? Eğer varsa yazar mısınız?
Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Burada daha ucuza satılıyor, 150 TL civarında indirim yapılmış. Yılbaşını beklemeni tavsiye etmem hazır indirimler yapılmışken.
Xiaomi Redmi Note 8 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Burada daha ucuza satılıyor, 150 TL civarında indirim yapılmış. Yılbaşını beklemeni tavsiye etmem hazır indirimler yapılmışken.
www.hepsiburada.com
Burada daha ucuza satılıyor, 150 TL civarında indirim yapılmış.
Teşekkür ettim alacağım, bu arada bu fiyat farkına alınabilecek en kral telefon bu değil mi hem oyun hem normal kullanım için?
ve son olarak bu telefonda parmak izi okuyucu var mı?
Teşekkür ettim alacağım, bu arada bu fiyat farkına alınabilecek en kral telefon bu değil mi hem oyun hem normal kullanım için?
Ve son olarak bu telefonda parmak izi okuyucu var mı?