4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 14 Nisan 2022 #11 LuNİZz 1989 dedi: Yeni gördüm kusuruma bakma. Cihazı kabloyla PC'ye bağla. Ayarlardan Gmail hesabın varsa çıkış yap. Cihazda şifre varsa hepsini sil. SIM kart, SD kart vs. varsa çıkart. Sonra cihazı kapat. Ses azaltma+Power basılı tut. Recovery yazınca Power'ı bırak. Genişletmek için tıkla... Sorun şuki bu sorun olduğu için Gmail'imi giremiyorum. LuNİZz 1989 dedi: Yeni gördüm kusuruma bakma. Cihazı kabloyla PC'ye bağla. Ayarlardan Gmail hesabın varsa çıkış yap. Cihazda şifre varsa hepsini sil. SIM kart, SD kart vs. varsa çıkart. Sonra cihazı kapat. Ses azaltma+Power basılı tut. Recovery yazınca Power'ı bırak. Genişletmek için tıkla... Şimdi bunu yapıp formatlayınca bu sorun gidecek mi?
LuNİZz 1989 dedi: Yeni gördüm kusuruma bakma. Cihazı kabloyla PC'ye bağla. Ayarlardan Gmail hesabın varsa çıkış yap. Cihazda şifre varsa hepsini sil. SIM kart, SD kart vs. varsa çıkart. Sonra cihazı kapat. Ses azaltma+Power basılı tut. Recovery yazınca Power'ı bırak. Genişletmek için tıkla... Sorun şuki bu sorun olduğu için Gmail'imi giremiyorum. LuNİZz 1989 dedi: Yeni gördüm kusuruma bakma. Cihazı kabloyla PC'ye bağla. Ayarlardan Gmail hesabın varsa çıkış yap. Cihazda şifre varsa hepsini sil. SIM kart, SD kart vs. varsa çıkart. Sonra cihazı kapat. Ses azaltma+Power basılı tut. Recovery yazınca Power'ı bırak. Genişletmek için tıkla... Şimdi bunu yapıp formatlayınca bu sorun gidecek mi?
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #12 489483 dedi: Sorun şuki bu sorun olduğu için Gmail'imi giremiyorum. Şimdi bunu yapıp formatlayınca bu sorun gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an.
489483 dedi: Sorun şuki bu sorun olduğu için Gmail'imi giremiyorum. Şimdi bunu yapıp formatlayınca bu sorun gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an.
4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 14 Nisan 2022 #13 LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim olursa çözüm diye işaretlerim sizde anlarsınız oradan olduğunu. LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... PC'ye niye bağlıyorum. 489483 dedi: Bir deneyeyim olursa çözüm diye işaretlerim sizde anlarsınız oradan olduğunu. PC'ye niye bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... PC'den yapmam gereken bir şey var mı? LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Abi. LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Fastboot diye bir yer çıkıyor. 489483 dedi: Bir deneyeyim olursa çözüm diye işaretlerim sizde anlarsınız oradan olduğunu. PC'ye niye bağlıyorum. PC'den yapmam gereken bir şey var mı? Abi. Fastboot diye bir yer çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yardım edecek misin artık. LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı abi ben yaptım önce bir telefoncuya gidiyorsun sonra bi 80 TL giriyor ve sorunun çözülüyor. Son düzenleme: 16 Nisan 2022
LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim olursa çözüm diye işaretlerim sizde anlarsınız oradan olduğunu. LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... PC'ye niye bağlıyorum. 489483 dedi: Bir deneyeyim olursa çözüm diye işaretlerim sizde anlarsınız oradan olduğunu. PC'ye niye bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... PC'den yapmam gereken bir şey var mı? LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Abi. LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Fastboot diye bir yer çıkıyor. 489483 dedi: Bir deneyeyim olursa çözüm diye işaretlerim sizde anlarsınız oradan olduğunu. PC'ye niye bağlıyorum. PC'den yapmam gereken bir şey var mı? Abi. Fastboot diye bir yer çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Yardım edecek misin artık. LuNİZz 1989 dedi: Gitmesi lazım hocam. Çoğu cihazda çalışıyor. Servisten hocalarımlada görüşüyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Gerek kalmadı abi ben yaptım önce bir telefoncuya gidiyorsun sonra bi 80 TL giriyor ve sorunun çözülüyor.