Hocam miui china 12.5.2 kurun demiştim güncellemeyin hiçbir şeyi bu sorunun çözümünü de atmıştım.
Hocam MIUI China 12.5.2 kurun demiştim güncellemeyin hiçbir şeyi bu sorunun çözümünü de atmıştım.
Hocam hatırladım sizi Çin kurmadım telefon bayağı hızlandı sağ olun ama telefon hata veriyor benim sorunum orada.
Driverları kurduktan sonra dediklerimi yapsan.Hocam hatırladım sizi Çin kurmadım telefon bayağı hızlandı sağ olun ama telefon hata veriyor benim sorunum orada.
Problemi çözdünmü?Mi Flash ile Endonezya ROM flashladığında error yazısı gördünmü Mi Flash'ta.
Driverları kurduktan sonra dediklerimi yapsan.
fastboot devices
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img
(fastboot devices kodunu bilgisayar ve telefon arasında bi iletişim problemi varmı diye kullanırız ekrana başta fastboot yazan bir çıktı gelir.)
Unutma bunların hepsini yaparken cihazın fastboot modunda olması lazım (güç tuşu+ses kısma).
Bende aynı sorunu yaşamıştım endonezya romdan sonra.
Mi Flash ile Endonezya ROM flashladığında error yazısı gördünmü Mi Flash'ta.
Driverları kurduktan sonra dediklerimi yapsan.
Fastboot devices.
Fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg.
(Fastboot devices kodunu bilgisayar ve telefon arasında bir iletişim problemi var mı diye kullanırız ekrana başta fastboot yazan bir çıktı gelir sorun yoksa.)
Unutma bunların hepsini yaparken cihazın fastboot modunda olması lazım (güç tuşu+ses kısma).
Bende aynı sorunu yaşamıştım Endonezya ROM'dan sonra.
Problemi çözdün mü?
@Synth36
rar şifresi nedir hocamMerhaba,
MediaTek driverlarının kurulu olduğundan emin ol.
Fix_dm_verity_corruption_redmi_note_9_merlin.rar linkteki dosyayı indir.
İkinci adım olarak cmd_here.exeyi çalıştır.
fastboot devices yaz cihazı tanıyıp tanımadığından emin ol.
Bu işlemden sonra fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img kodunu gir.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.