Xiaomi Redmi Note 9 MediaTek Bootloader açtıktan sonra kapatmak zararlı mı?

Hocam hatırladım sizi Çin kurmadım telefon bayağı hızlandı sağ olun ama telefon hata veriyor benim sorunum orada.

Mi Flash ile Endonezya ROM flashladığında error yazısı gördünmü Mi Flash'ta.

Hocam hatırladım sizi Çin kurmadım telefon bayağı hızlandı sağ olun ama telefon hata veriyor benim sorunum orada.
Driverları kurduktan sonra dediklerimi yapsan.
fastboot devices
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

(fastboot devices kodunu bilgisayar ve telefon arasında bi iletişim problemi varmı diye kullanırız ekrana başta fastboot yazan bir çıktı gelir sorun yoksa.)

Unutma bunların hepsini yaparken cihazın fastboot modunda olması lazım (güç tuşu+ses kısma).

Bende aynı sorunu yaşamıştım endonezya romdan sonra.

fastboot devices
fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta.img

(fastboot devices kodunu bilgisayar ve telefon arasında bi iletişim problemi varmı diye kullanırız ekrana başta fastboot yazan bir çıktı gelir.)

Unutma bunların hepsini yaparken cihazın fastboot modunda olması lazım (güç tuşu+ses kısma).

Bende aynı sorunu yaşamıştım endonezya romdan sonra.
Problemi çözdünmü?
@Synth36

Son düzenleme:

Fastboot devices.
Fastboot --disable-verity --disable-verification flash vbmeta vbmeta. İmg.

(Fastboot devices kodunu bilgisayar ve telefon arasında bir iletişim problemi var mı diye kullanırız ekrana başta fastboot yazan bir çıktı gelir sorun yoksa.)

Bende aynı sorunu yaşamıştım Endonezya ROM'dan sonra.

Problemi çözdün mü?
@Synth36

Ben global ROM flaslamıştım ve hata yanlış hatırlamıyorsam gitmişti dediklerinizi denedim ama olmadı cihaz fastboot modundaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı