Xiaomi Redmi Note 9 Pro batarya sorunu

Makaleler
15
Yer
Antalia
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 / Evga Gtx 1660s / 2x8gb corsair vengeance 3200mhz / Asrock b550m-hdv
Meslek
Grafiker/Fotoğrafçı
Arkadaşlar selamlar, yeni bir telefon aldık Note 9 Pro. Ablamda Note 8 var ve o telefonun şarjı daha uzun gidiyor benimki 5020 mAh, onunki 4000. Ablam sürekli telefonda ben de PC deyim. Benimki daha uzun gitmesi gerekirken ablamınki daha uzun süre gidiyor. Benim telefonumun sürümü onunkinden yüksek ondan olabilir mi? Android 9 onunki, benimki 10. Daha fazla güç tüketiyor olabilir mi? Şöyle diyeyim ablamınki 1 gün, 1,5 gün gidiyor, benimki 15 saat ve telefon kapalıyken Wi-Fi her şey kapalı, tamamen kapalı değil. Akşam 12'de bıraktığımda 70 sabah 12'de aldığımda 60-62 falan oluyor. Normal midir bu durum? Telefonu elime aldığımda çok az şişlik hissediyorum, belki de değil psikolojik de olabilir. Telefonu aldğımda bataryayı bitirdim ve şarja taktım 8-9 saat durdu. Yanlış mı yaptım? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Pil teknolojisi: Lithium Polymer (Li-Po).

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-08-03-02-12-33-403_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-08-03-02-12-33-403_com.miui.securitycenter.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 383
Ekran kısmına tıklayıp oranında da ekran fotoğrafını atar mısınız?
çok garip telefonu açmadım açtıysamda 5dk toplam ama 10 saat diyor ? telefon kapalıyken gidiyor şarjı çoğunlukla

çok garip telefonu açmadım açtıysamda 5dk toplam ama 10 saat diyor ? telefon kapalıyken gidiyor şarjı çoğunlukla
Orası açık zamanı gösteriyor diye biliyorum. Ben Mi 8 Lite kullanıyorum, eğer yeni güncelleme yaptıysanız ilk bir kaç gün şarj sıkıntısı oluyor. Ayrıca 4.5G kapalı kullanıyorum ve pil tasarrufunu açıyorum. 1.5 senedir kullandığım halde 1 günü çıkarıyor.
Telefonu yeni aldığımda bir forumdan şarj için yapılması gereken ayarları yapmıştım, onu bulabilsem atacağım ama bir türlü bulamadım.

Orası açık zamanı gösteriyor diye biliyorum. Ben Mi 8 Lite kullanıyorum, eğer yeni güncelleme yaptıysanız ilk bir kaç gün şarj sıkıntısı oluyor. Ayrıca 4.5G kapalı kullanıyorum ve pil tasarrufunu açıyorum. 1.5 senedir kullandığım halde 1 günü çıkarıyor.
Telefonu yeni aldığımda bir forumdan şarj için yapılması gereken ayarları yapmıştım, onu bulabilsem atacağım ama bir türlü bulamadım.
telefonu alalı 4-5 gün oldu intenrette baktığımda videolarda fln hardware plus ve shitdelete.net de yani güvenilir kanallarda youtubede izlemiştim. orda pil performansı bi süreden sonra oturur fln diyordu doğrumu ? 5 gün fln oldu alalı

telefonu alalı 4-5 gün oldu intenrette baktığımda videolarda fln hardware plus ve shitdelete.net de yani güvenilir kanallarda youtubede izlemiştim. orda pil performansı bi süreden sonra oturur fln diyordu doğrumu ? 5 gün fln oldu alalı
Evet ilk alınan zamanda ve büyük güncellemelerden sonra ben istatistiklere bakmadan şarjın daha çabuk gittiğini anlayabiliyordum. Dediğim gibi pil tasarrufunu açın ve çok gerekli değilse 4.5G'yi kapatın. Daha uzun ekran süresi alırsınız.

Evet ilk alınan zamanda ve büyük güncellemelerden sonra ben istatistiklere bakmadan şarjın daha çabuk gittiğini anlayabiliyordum. Dediğim gibi pil tasarrufunu açın ve çok gerekli değilse 4.5G'yi kapatın. Daha uzun ekran süresi alırsınız.
4.5g yi nasıl kapatacağım ?
tamam halletim onu sağol yardımın için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı